beylikdüzü şuan 5 derece inceden yağmur var
Printable View
beylikdüzü şuan 5 derece inceden yağmur var
Tekirdağda şov başlamış
Emir 30- kasım 4 aralık arası istanbul avrupa yakasından uçakları etkileyecek bir yağış olur mu?
edirnede kar yağışı başlamış :)
Yarin adanadan ankara aktarmalı erzurum a ucuyorum ucak konusunda herhangi bir sıkıntı olur mu? Bi öngörüsü olan var mı ?
Sagnak spec su an.. Bizim BMW i3 e kis lastigi taktim bisiklet lastigi gibi umarim yolda birakmaz.. elektrikli falan arkadan itis aman.
Ince lastik karda iyidir...
Ankara'da ben kar yağışı olacağını düşünmüyorum.Sitelerde kardan yağmura döndü hep..
mgm nin yalancısıyım fakat gece 12 den sonra soguk tam anlamıyla geliyor gözüküyor benim bulundugum bölgeye. ankarada sabah saatleri ulaşıcak gözüküyor. gerçi emir net cevabı verir :)
olabilir takibe devam şu an net bişey diyemem.
yüksek ihtimal maalesef..
2.5 derece daha soğuk tam girmediği için şu yağışı kar alabilirdik.. Neyse bereket berekettir.Gece 2-4 arası kar yağışı olacak il genelinde.Eğer şu ayarda yağarsa sabaha 900+ rakımı olan yerler 5cm,alçak kesimlerde 1-2cm görür.Tutması imkansız değil ama şu sıcaklığın gece iyice düşüp yağışa denk gelmesi lazım..Canım cok sıkkın tek golden iddiadan yattım resmen..
Balikesir sabak beyaz bir güne uyanır mi?
balgatta kar basladi.
Ostim yağmurlu şu anda..
bizim burda sabah yerler ince beyaz örtüydü ama kar yağmadan beyazladı soğuktan. Yakında yağar sonra size yollarız balkanlardaki soğuk havamızı :D
3 aralık İstanbul
7-9 aralık Amsterdam yağışsız olsun başka bişi istemem
Bir gelişme varmı Emir kardeşim tarih yaklaşınca bakarız demiştin.
beylikdüzü hava buz gibi ve sanki kar topluyor
Gölbaşında kar var ama tutmuyor :)
Sabah 9 civari incekte basladi ve beyazdi heryer ben inerken suanda balgat yagisli