Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
Printable View
Kurtköy tarafında oturuyorum, kar topu oynayacak kadar var ve yollarda karla kaplı ...
http://i.hizliresim.com/LZAjJa.jpg
Düzeltme :)
bende kurtköydeyim şimdi eve geldim dışarda 5 dk güzel lapa lapa yağıyor sonra inceliyor tekrar hızlanıyor bu ritimde devam ediyor ama yollar beyazlamaya başladı böyle devam ederse sabaha kadar kayda değerbi kar olur diye düşünüyorum :)
maltepe fındıklı resmen sinek avlıyoruz
Avcılar'da nöbette bekliyorum ama bi cacık olmaz gibi
istanbul kartal/soğanlık.. kar yağdı durdu çatılar kar ama yollarda bişey yok..gece yağarsa sabaha tutar herhalde..
gerçi yağsada bana bi etkisi yok 2 gün sonra ege bölgesinde olacağım en az 1 ay..
Kurtköyde epey yağdı yollar yeşil alanlar falan beyazladı sabaha kadar devam etse tatmin edici seviyede kar olur gibi :)
Ataşehir'de şimdi başladı yağmaya. Bayağı hızlı yağıyor ancak tutar mı bilmiyorum.
Ataşehirde yağıyor şuan . Bu hızda yağarsa tutar gibime geliyor :)
Az önce Balat sahildeydim, fena attı orada da tipi vari attı. Bahçeşehir'e geldim, burası da aynı arabaların üstü çıtırdan tutmuş. Ara sokaklarda aynı şekilde. Umarım boşaltır bütün yükünü :)
konya da ufaktan kar atmaya başladı yarın sabah araç ile istanbul a gelicem bakalım nelerle karşılaşacagım
kurtköy nasil şuan kar var mı?
Simdi kadikoyden geliyorum hic bisi yok ama maltepe kartal komple kar yollar e5 bile tutmak uzere akfiratta olab varmi yada giden?
Merter zeytinburnu tutmaya başladı ince ince yağıyor
Zincirlikuyu etiler tarafinda tipi seklinde yagiyo insallah surer de tutar yanlariz
Gunes cikmis, Gene beyaz bir sabaha uynamadik
Emir 30 aralıkta eskişehire gidecegim 1 ocak sabahtanda dönmeyi düşünuyorum. Hava masıl olur? Mahsur kalmayalım 2 sinde finalim var cunku kesin dönmem lazım :D teşekkürler şimdiden.
beylikdüzünde güneş var ama hava soğuk