Çavuşbaşında nerdeymiş bu asfalt alan, kurban pazarının kurulduğu yer asfalt değildi orası mı ?
Çavuşbaşında ev var aslında gece çıkıp gidesim geldi ama buz gibidir hiç çekilmez şimdi.:)
Printable View
Çavuşbaşında nerdeymiş bu asfalt alan, kurban pazarının kurulduğu yer asfalt değildi orası mı ?
Çavuşbaşında ev var aslında gece çıkıp gidesim geldi ama buz gibidir hiç çekilmez şimdi.:)
beledıyenın arkası
atakoy 0 derece yine cacık.arabaların üstü haric pek kar yok.
Hiluxla tapagaz arka tarafta boş direk bırakıyor arkayı :D Aç-koy ılık ılık gaz ver kapat hayat felsefesi ile çeyrek depo mazot bitti..
kozyatağı fena değil. Arabayı temizlemeye üşenmesem çıkacam da çok üşendim.
hisarüstü çok fena tuttu. tuzlamaya ramen yollar berbat.
koşuyolundayım yollar açık, ataşehir fln nasıl varmı yanlamaya çıkan yakın yerlere ?
yollar tutumuş yanlamaya çıkıyom valla :D:D:D
Bomonti bitmis durumda sanayide bitmisti yollar bembeyaz :D
Tuzlada tık yok bu saate kadar sağda solda takıldık belki yağar hevesiyle ama yağış yok
kavacık viyaduk hala devam ediyo kar yollar pert sanırsam:)
merterde ara yollar kar dolu , vosvosla yanlaya yanlaya gezdik :D
balmumcu darphane felç...
Bugra ve Alperle Atasehırde bulustuk ama Starbucks da kahve ıcın :(
Olmayan kara bıle beledıye 3 kez tuz doktu!!!!
Burada karın tadı yok,45 dak once,arka baglantı yolunda eglendım bıraz ama okadar,gerısı gelmedı...
bahcelıevler ara yollar hafıf kapalı
Beyler atasehir pert mc e giden yokusu cikamadim
Shellde onurcani bekliyorum 5 dk ya gelmedi kalicm burda
halkalı berbat yine kaya kaya geldim eve..
bakırköy tutmaya başladı :D
simdi bi turladım sahil yolundan zeytinburnu falan cok kotu sahil yolu bile kar belediye tuz atmamıs atakoy taraflarındada yollarda kar tutmaya baslamıs
ataşehir ağaoğlu nun aralarında baya eğlendim ben güzeldi ama bazı yokuşlarda zorlandı araba
beylikdüzü etkinlik alanına geçiyoruz arkadaşla gelenleri bekleriz :)
Bkoy ara sokaklar bembeyaz yarin ise gitmesi cok keyifli olucak :D
Avrupa yakasında yağış devam ediyor mu ?
Maslakta 10 cm falan olmuştur herhalde, hala da gayet güzel yağıyor. Yarım saat kadar önce geniş tabanlı kabak lastikli Borbetli bir Şahin ve birkaç araba daha trafiği felç etti resmen. Son metroyu kaçırmayacak olsam oturur izlerdim, çok eğlenceliydi çırpınışlarını izlemek :D
Çekmece beyazzzz
Bakırköyde sokaklar tuttu
Yerler kayıcak kıvamda
Eğlenilcek mekan olsa çıkmak lazım
Yok mu Bakırköyde yanlıycak birisi :D
Vallahi Sanayi mah. - 4. Levent taraflarında ara sokaklar felç. Hatta Sanayi mahallesinin ana caddesinde karlar ezile ezile bildiğiniz buz olmuş, herkes deli gibi kayıyor. Hala da deli gibi yağıyor, sabah çok eğlenceli olacak :)Alıntı:
SLH Nickli Üyeden Alıntı
yurdun önü 2.5 cm rahat var oley beee durmak bilme kar yağ 10cm kadar yolun var
Küçükçekmece güzel yağıyo sabaha kadar böyle yağarsa güzel olur :)
Bıraz once Alper-Bugra ve S2000(Kanat devasa ;) ) Uphill kavsakta goruldu,heralde arkadakı cevre yolunu dagıtmaya gıttıler...
S2000 lacivertmiydi
Galıba,kanata yogunlastım,renk dıkkatımı cekmedı ;)
Alper Megane ıle onde kalktı ısıklardan,heralde Bugra 400mt kalkısı yaptırmaz yıne ;)
Kuduruk onurcan oralardaydı bu hafta, geçen hafta benim evin önünde çektik
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...86709841_n.jpg
Bugün yeditepe üni. oradaydım karlar bastırmıştı oralarda dikkatli olun yol kaygandı diğer bölgeler anadolu yakası iyiydi ama sabahı ne olur bilemeyiz..