Bağdatlıda mı cekılmıs bu fotoğraf ayrandan tanıdım :D
Printable View
kabatasda kar yok ama çok ayaz var kaldırımlar donmuş durumda öğleden sonra kar yağışı bekleniyor.
beyler heryer donmus suan 500t deym elıt bı muzk calıyo ve totalde 10 kisi var otobuste saskınız :D
Bu saatten sonra bi *** olmaz :D ama asıl korkum yarın gelecek yağmur benim. Ortalıkta bu kadar varken yağmur'un gelişi ile eriyecek karın birleşmesi sonucu su baskınları yaşanacaktır. Bu soğuk havada zor durumda olanların birde üstüne su baskını yaşamaması dileğiyle.
Otobüste elit müzik, allah allah, olm sen İstanbul'da olduğundan eminmisin, yanlışlıkla Viyana'da gözünü açmış olmayasın. :D:D:D
Apartman önüne site görevlileri dikkat kaygan zemin tabelası koymuş, baktım nereye kaygan zemin abartmasınlar dedim, adımımı atmamla az kaldı 2'ye ayrılıp kaybolan ikizimi buluyordum :D:D:D
Serkan abi efsanedir 500t'ya.Fortçusu gazcısı yan kesicisi bile mevcuttur..Birkez forumdan c2vts nickli arkadaşla binmiştik eleman kalmıştı :D Adam 2 durak arası sol şeride çıkıyor 120'yi vurduk bi ara arkadan teyze yavaş evladım diye söylenmeye başladıda gaz kesti.
mody aynen adamda cok saskndı tabelayı kontrol edyordu acaba yanlsmı koyduk dye :D hakan abi sanrm 500t yi hc kullanmadn google 500T yaz ilk gorsele bak o otobuste elıt muzk olması cok garipdi :D
bugun işe gelirken heryer donmuştu
ve havadaki kara bulut ürkütücü :) aradaba -1 gosteriyordu zaten bu durumda yağmur falan yağmaz direk kar gibi gozukuyor :D
Valla artık yeter baydı beni bu kar muhabbeti.. Kitlendik resmen, havada ayrı dert yerde ayrı dert bu nedir kardeşim ya.
Su baskını kesin olur, allah zor durumda olanların yardımcısı olsun. Ama diğer yandan da barajlar su dolacak, yazın çok kurak olacağını söylüyorlar.
Haa evet şimdi taşlar yerine oturmaya başladı, evet haklısın o otobüste elit müzik çalması çok anormal. :D:D
Benim bugüne kadar yaşadığım en anormal durum otobüste çingenenin birinin voila hazır saç boyası ile kızının saçlarını kızıla boyamasıydı.
Havada ayrı dert diyince bu haberdeki fiyatlar doğru mu?
Uaklar buzlanmaya kar 2.500 Euroya korunuyor - Hrriyet EKONOM
Hımm solüsyon işine mi girsek ne yapsak :D
Bu arada sıktı bu kar dediğinde de şu yazı aklıma geldi :D:D
Komik Yazı / Kanada'ya taşınan bir Türk'ün günlüğü / Anılar / Mizah Milliyet
Bende o kadar sıcağa gelemiyorum, hele yazın Adana'ya iş çıkmasın diye dua ederim. İlk gittiğimde temmuz ortası mı neydi, uçaktan inerken oha dedim motorların sıcağı yüzüme kadar geldi, meğer o motorun sıcaklığı değil Adana'nın bana hoşgeldin karşılamasıymış. :D:D:D
beyler nasil istanbulun durumu. , pazar gunu donucez arabayla kismetse. sorun yasamayiz insallah
kar mar bıttı sanırım hava kapalı ama yagan bır sey yok:)
subaru var tabi kafa raat :D
dun gece geldim ben. Gerede den itibaren ortak yolu kullanıyoruz. Boluda adapazarında falan sıkıntı yok Ama gunduz gelmeyi tercih et. yerler hep ıslak cünkü sağdan soldan eriyen kar nedeniyle. gece buza cevirebilir..
Bende cuma akşam istanbuldan tekrar safranboluya geçicem arabayla yolların temiz olmasına güvenerek..
Yol durumu bildiriyorum :D
kavacik kopru yolu akici erenkoy kavacik 5 dk kopru ustunde kavacik koprusunda trafik basliyor ama akici
Kar bugün salıdan daha şiddetli olacak dediler ama tık yok,bugün yağmassa ayın 7sine kadar falan temiz sonra tekrar başlayacak sanırım :)
bugün öğleden sonra başlicak kar dendi beklemedeyiz
Ne artistik yapıonuz
izmirede yagıo
:D :D :D :D :D
hani bugün felaket olcakdı tık yok la:D
harbiden bu ne zart diye bitti olay :D
ne hıkmetse halen dahaa yogun kar yagcak dıyorr bır sey yokk:)
yağıcak demelerine rağmen yağmaması korkutuyor valla beni :D
Ortalıkta kar falan yok ama yine işten erken çıkış var :D sevdim ben bu işi , yarın içinde asparagas bi haber çıksada yine erken çıksak :D
Kabatasda ince ince ama yoğun olarak yağmaya başladı meteoroloji bu aralar yanılmıyor.
burada da başladı hafiften uçuşuyor kozyatağında. Ama bulutlar çok alçak. Yağarsa fena yağar. Salı günü tipi olduğunda bulutlar yüksekti gökyüzünde -12 falan okuyordum. Şu anda okuduğum -2. Yani ciddi aşağıdalar Salıya göre. Havada esen rüzgar gene aynı -6 durgun sıcaklık -2.
Maltepe'de de havada uçuşmaya başladı ufakta
Ümraniye'de dün akşam kesildi şimdi yeniden ufak ufak başladı.. :)
çengelköy temiz hala yağış yok :)
Yol durumu ve hava durumu :)
Beyazıt inceden kar yağıyor
Topkapı aynı vaziyette
Merter'de birsey yok hava limanı temiz :)