:hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Elimdeki çayı döktüm gülerken.yapılacak şakamı bu yaa:D
Printable View
Beylikdüzü tarafında, iş cıkısı büyük offroad eğlencesi var. Her yer kar.
topbas gecen aynen sunu dedı 6-7 lıraya araba alp 1 lıra verıp kıs lastgı almayanlar yuznden trafk aksyo . Sankı luks arac yoktu trafıgı aksatan :D sımdıde acemı soforler yola ckmasn demıs. Neye gore kıme gore acemi :)
Çinokopların kulağına kar suyu kaçmış. Boğazda kepçeyle çinekop avı
hadiya, neyse artık başka yer bakıcaz neyse boşuna gitmemiş olduk
hakkaten ya :D bide tutsa yerler, 5 derece fln soğusa hava mis gibi olur
trakyaya doğru gitmek lazım :D
gece varmı istanbulpark cıvarına gelecek :D
kari gördünüz hemen peşinden bulgaristan'a kadar gidicekler var vay anasini millet görmekten bikmis dogu da :D
giderek kötüleşiyor sanırım.Alıntı:
Murat Kazanasmaz®
TEM Bahçeşehir Edirne yönü zemin tamamen karlandı ve araçlar TEM üzerinde ilerleyemiyor.
yahu anlamadığım olay şu ;
Acıbademde sabahtan beri tipi hızında yağıyor epey epey güçlü hani kar tanesi yüzünüze geldimi acıtacak kadar rüzgarda var.Ama tutmuyor aksine eriyor.Ama sürekli yağıyor.
Yola cikmaya calisan hala ibneler var nedense cuma gunu byle degildi baktilar belediye calisiyor trafige atmis ibneler kendilerini byle ibnelere benzin zammi azdir mk
gözünüz aydın yol kapanmış :) tem avcılar,hadımköy istikameti iptal
çocuklar çıkmış meydane hepsi birbirinden merdane :D çıkıyorlar araçların üstüne kaput tavan dinlemiyorlar hoplayıp zıplayıp kartopu oynuyorlar.. benden tavsiye kartopu detected moduna geçsin herkez araçlarının üstündeki karları temizlesin canavarlar demin bir bakdım son model 5 kasanın tavanı kaputunda hopluyorlar :D :D içim acıdı fakat çocuklarında çocukluğunu yaşaması lazım deyip ama benim aracımın üstünde yaşamasınlarda deyip fırçayı alıp arabanın üstündeki karları temizlemeye koşturdum :D :D
bana biri 4 çeker versin bu aksam lütfenn :D:D şaka yapıcam bak bütün gün anteman yaptım :D