Yarın kı kar yagısı ıcın bılgı verebılırmısınız? Ozellıkle anadolu yakası ve gebze tarafı ıcın?
Printable View
Bir kac guvendigim siteye baktim,sabah 9 gibi istanbulun karadeniz kiyilarinda baslayip aksama kadar her yeri saricak bir kar yagisi var. heralde yerine gore 7-12cm arasi birakicak...
Bu yorumuma bilen biri yazar mi?
Bol bol yağsınki sokaklara çıkamayalım belki bu terör illetine bir çözüm olurda bahaneyle bir kaç gün daha yaşarız, ölmeden.
Sımdı yarın 10cm cıvarı beklıyoruz ya tum gun ıcın,cars pers arası 17cm falan beklenıyor...!
Emır de yok sıtede,bende hava durumu forumlarında kayboldum...
Yiğenim hastanede tedavi altında,bu yüzden günde sık sık hastanedeyim refakatçi olarak..bu gece veya yarın gece 17-25 sistemi hakkında bütün analizlerimi yazacağım umarım.Kendime vakit bulduğumda anca kendimi dinleyebiliyorum,bu yüzden cevap veremediklerim olduysa lütfen k.bakmasınlar.. İyi geceler..
Gozum var ama bunların tahmınlerı 1 hafta ıcın gecerlı,tahmıncılerın hepsı net bır sey soyledıklerınde yanılıyorlar,sıstemler cok hızlı. Bence 1 hafta 10 gın kala sor. Ama 15'ınden sonra bol bol yagmur falan var 1 hafta.
Acil şifalar dostum @GSİ CLUB
çok geçmiş olsun, Allah şifa verir inşallah en kısa zamanda...
Geçmiş olsun acil şifalar
Geçmiş olsun, acil şifalar.
Geçmiş olsun en yakın zamanda sağlığına geri kavuşur inşallah kardeşimiz
Acil şifalar
Geçmiş olsun emir
Bahçeşehir 1,5-2 saattir yağış altında sabah burdan işe filan gidemez kimse
Gece saat 2.35 yer avcılar kar yeniden başladı ve iyi yağıyor geçmiş olsun