sağanak yağışlı abi,batı ve iç bölgeler kısa bi serinleme alacak haftaya :)
windy iyidir abi ben burda yazmadığım an oraya bakmanız yeterli size az çok fikir verir :)
Printable View
Yağmur başladı sağnak şekilde Ataşehir
NTV hava pazartesi salı günü için Marmara - istanbul - batı Karadeniz için sel ve taşkın uyarısı verdi. Tahmini yağış miktarı günlük 150 kg olabilirmiş.
İstanbul içi bahsedilen yağışların dolu olma olasılığı var mı ? @GSİ CLUB
bu süreçte iç ve batı bölgelerde yağışın başlamasındaki ilk 15dakikada dolu riski mevcut.Ancak en riskli bölge trakya-balıkesir hattı.diğer yerler için %60 olasılık verebilirim.Doludan çok aşırı yağış sel vb dikkat.. ve bu yağmurun altında kalmamanız iyidir asit bazlı olabilir
Çok çok uzun yıllardır böyle bir yagmur görmemişti gözlerim.İstanbul anadolu yakası , afet filmi sahnesi gibi idi.8 de yatağımdam şimşek ve gök gürültüsü ile fırladım o neydi öyle ya...
scooterla maltepeden kadıköye geldim.
ne yağmurdu beee :)
abartmadan soliyorm bu kadar kısa mesafede böylesi islanmamıştım...
zeytınburnu bitik durumdaydı 40 dk öncesi venedık gibiydi ciddi yağış düştü...
güncel çekeyim ; Akşama yağışların çok şiddetliden şiddetliye düşecek.çarşamba akşamına ise bitmiş olacak.çarşamba akşamına kadarda ara sıra şiddetli ara sıra rölantide yağacak.özellikle eylül ayında ise bu denli yağış skalasının siyahı gösterdiği(afet-bugünkü gibi) yağışlar sık görülecektir.
twitterdan bi bakıyım dedim, bu kadar suyu heralde 2 günde falan çeker toprak mahfolmuş istanbul
İyi ki Amarok almışım dediğim bir gün oldu :D
Sabah 8de Zb.de otobüse binmeye çalıştım. Saçak altından otobüse binişdeki 10saniyelik arada ne var ne yok ıslandım.
Bu arada belediyemiz güzel çalışıyor. Bu muhteşem doğa olayından yoksun kalmamamız için su alan otobüs yapmışlar.
Neredeyse otobüsün tüm koridor kısımları su alıyordu.
İBB kutluyorum adamlar acayip çalışmışlar
Bunlara oy verenin allah belasını versin ağzımıza sıçıldı resmen arz ederim
Yagmur siddetini ne zaman azalticak bilen var mi?
avrasya tünelinde işler nasıl acaba ?