yanlayacak arkadaşların gazası mübarek olsun kazasız belasız sürüşler hepinize dikkatli olun valla
Swordun biraz önce çektiği ataşehir mc in ordaki göbek resmi biri düzeltsin..
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kameralardan gördüğüm kadarıyla
Anadolu yakası 2. köprü yolu Tem de dahi kar tutmuş durumda gözüküyor..
sabaha kadar bu şekilde yağarısa sıkıntı çıkartır gibi
kimseden video gelmedi millet hala drift peşinde sanırım![]()
tuzlada 2 saat boyunca hafif tempoda kar yağdı sonra kendini ayaza bıraktı. yerler buztersane yolu dediğimiz yol 4 şeritli, 1 km uzunluğunda ve buz
bu gecenin tadını iyi çıkardık
![]()
fenaaaaa keyifli![]()
mahallede fırın tepsisini leğenini çuvalını alan sokağa atmış kendini
bildiğin denizde muza biner gibi 6 şarlı gruplar halinde dereye inen rampadan kayıp durdukbi çok deneme park halindeki kamyonun kasasının altında bitti
![]()
: D
sabah dudullu da Tuv e muayeneye gidicem. Havaya bak. Kar lastiği var ama millete güvenemiyorum.
IN BOOST WE TRUST
aynen bende oyle frene basıyorum araba duruyor kar lastiği sayesinde ama aynada gozum korkudan![]()
demin bende belki bidaha yağmaz diye çıktım
FF drift yaptım ama tek başıma olduğumdan video çekemedim
atakoyde yollar bomboş ve beyaz buz halinde çok eğlenceli20tl yaktım rahatladım haha
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
o kaydıgınız yollarda sabah işe giderken sizleri hatırlıcak kulaklarınızı cınlatıcak birileri illaki olacakdır beyler![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya yemiişim arabayla driftiyıllar olmuş en son 15 yılı vardır ne böyle kaydım nede böyle eğlendim
kıçımızda fırın tepsisi haushdausa![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)