Dudulluda başladı kar yağışı bi cacık olmaz ama bu yağıştan
Printable View
Dudulluda başladı kar yağışı bi cacık olmaz ama bu yağıştan
İlerki sistemler ne durumda olur bilinmezde şimdiye kadar ümitsiz vaka. Bakalım ay sonu sistemi ne gösterecek..
Muhtemelen yağışa 1-2 gün kala patates kızartması olur.. Modellere bakıyorum ülkede sadece İstanbul'da kara dönmedi,dönmüyor..
tahmin patladı /rez
kar yağışı yok /rez
okullar tatil değil /rez
Ankara Çamlıdere de öğlen başladı sanırım baya kar 10 cm yaklaşmıştır belki , Kızılcahamam da yeni başladı ama yoğun şekilde yerler tutmaya başladı bunlar arkadaşlardan gördüğüm ve duyduğum Keçiören de tık yok :)
Öncesi yağmurdu, üstüne yağmaya devam ediyor..
https://youtu.be/-XlZFIlPp6E
hadi vasip ver şu tatilide rez'ler boşa gitmesin :))
Akşamn 9 buçuk 12 arası güzel yağdı sancaktepe Sultanbeyli tarafına ama yerler ıslaktı ancak 1-2 cm yaptı.
An itibari ile yüksek kesim olan NAR city bölgesinde az miktarda kar mevcut fakat açan güneş ile birlikte yarım saate erir gider. Küçükyalı idealtepe bölgesinde güneş açtı.
Accuweather 14-18 Şubat aralığını ve 25-27 Şubat aralığını İstanbul için kar gösteriyor. 2015 benzeri gibi. :)
ney tahmin mi tutmadı ? ney kar mı yağmadı ? hahahha :D Dün kar yok diyenler bugün söve söve araç temizlediler :) Faturayı Vasip'e kesin,bugün çocukları buzda götüren o :) #AnkaraREZ
İstanbul için ocak sonları demiştik,fazla dillendirmeyinde nazar değmesin :)
Hala yok diyorum :) Öyle efsane, saatlerce araç temizletecek, okulları tatil ettirecek bir kar yağmadı.
İstanbul'un bir kaç hafta önceki sisteminde de konuma göre cm bilgisi alacaktık, mm lik kar yağdı :) Umarım 2 büyük sistem gelir de biz yanılırız.
5 cm kar + buz var çoğu lokasyonda.Araç temizlemek 30dk sürdü hele buz küremek.. Millet tatil olsun diye vali yüklenmiş..ben buna bakarım..Evet 30cmde olabilirdi ama Mikail değilim sonuçta :) İStanbul 2 büyük sistem alacak.Ankara'da 2 büyük sistem alacak.İsteyen mgm'den veya app'lerden bakar tahmine burası kesmiyorsa :)
Valla mahvoldyuk sabah sabah. Yağmurun üzerine yağınca arabalar buz kütlesine dönmüş.