trafik bitsede actiona çıksaksaat 4 den beri acarkent-beykoz egleniyoruz ama daha geniş boş alanlar olsa daha guzel olucak
![]()
Arabayı kabatasta bırakıp motorla Üsküdar'a geçtim, mahsur kaldık iyi mıGöztepe'ye gidemiyorum attım kendimi kebapciya
![]()
kar karşıda durmuş ya çk birşey kalmamış
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
alın size karlı istanbul trafik resimleri
İstanbul'da kar trafiği / 1 - Hürriyet
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yanlış anladın ben tamamen eğlencesine yola çıkacağını bildiğimden Polo ile çıkmazsın diye düşünerek neyle çıkacan diye sordum, höh tek nefeste yazdım
Ana yolda bir mok yok ama deli gibi trafik var, ara yollardan da yaz lastikleriyle yardıranlar gördüm, herif frene basıyor tümseğe tekerlekler kilitli şekilde giriyor ve çıkıyor. Biri önünde dursa hıyar herif duramayacak patlayacak. Bazı araçları gittiği gibi durabildiğini düşünenler var, aman dikkat.
Hadi şimdiden iyi eğlenceler. Ümraniye ikea'da 21:30-22:00 arası eğlenceli olabilir ama orada da hemen güvenlik dikilebilir.
Veya ümraniye carrefourda düşünülebilir
Bende eşim gelsede (camerawoman![]()
) 1-2 sıfır videosu çeksek rahatlasak, tek başıma 1-2 kere döndüm videosuz çekilmiyor.
Sizlerden de video neyin bekliyoruz, yaptık ettik diye foruma yazmayınBize delillerle gelin kardeşim
Dediğim gibi, iyi eğlenceler, allah kaza bela vermesinde, eğlenceye gölge düşmesin![]()
boğaz köprüsünü yaya trafiğine açmışlar
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Küçükköy /GOP da da 1 damla kar yok![]()
Bu trafik açılırmı ??
Hiç sanmıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)