Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Tv bangır bangır haber yapıyolar ..bakalım sonu ne olacak..edirnede kar başlamış..istanbul beylikdüzü günlük güneşlik ..
öyle aman aman bişey yok.aptal saptal açıklamalar yapmasalar insanlarda saçma panik yaratmasalar olmayacak sanki.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
mangalı resetledim balkonda bekliyor. eve giderken bir kaç kangal sucuk alayım. akşama yağarsa çoluk çocuk bahçedeyim inşallah![]()
Mikrofonu eline alan metoroloji uzmanları rant için sanki biraz kıyamet senaryoları üretiyolar..anlatıldığı gibi felaketlerin olması için 1987 de yağan kargıbi bir kar yağmalı..herşey rant olmuş..
ben küçükken finlandiyaya gittim arkadaş her yer diz boyu kar yollar buz sabah akaşam kar ve buzdan başka bir şey yok 6 ay gece 6 ay gündüz üstüne 10 ay kış varmış 2 ayda yaz bile denmez bizdeki kış gibi hafif soğuk bir yazı varmış.. ben göremedim tam kışın ortasında gittim şansıma![]()
![]()
neyse demek istediğim insanlar hayat o diz boyu karda buzda gayet normal seyrinde devam ediyor o mevsim buraya gelse havada iki damla yerde 10 santim kar görüp tatil ilan edip evden çıkmayan memleketimin insanı öyle bir iklim türkiyeye gelse herhalde ne yaparız bilemiyorum artık 12 ay kimse evlerinden çıkmaz tatil olur![]()
bızım tekırdag tarafınada yagmıyor şu kar bir türlü ilginc bır durum![]()
206 da kar lastiği var arabayı akşamdan üst sokağa park ederim(ev yokuşta) hertürlü çıkar gezerim karda kar lastiği candır can!![]()
ben sadece takip ediyorum bu işi iyi takip eden forumlarda paylaşan arkadaşlar var, onların ortak öngörüsü bu sistemde bu gece saatlerinden itibaren başlayım öğleden sonraya rüzgarla birlikte tipi şeklinde yağacağı cumartesi şiddeti kaybediceği pazar da aralıkla devam edeceği. 5-20 cm arası kar örtüsü oluşacak diyorlar
onların öngörülerinde şu anki modeller eğer değişmezse şubat 2 den itibaren türkiyenin üzerine çok sibiryadan bir soğuk hava salınımı ineceği ve uzun zaman unutulmayacak soğukların geleceği.
sonunda dmi de uyandı
http://dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)