ya muştu abi sen niye bize eziyet ediyon pazar akşamı evde aç aç oturuyorum yumurtamı kırsam diye düşünürken bi baktım anasayfada senin yemekler.Sonra girip mutfağa makarna yaptım.Sonra kilo alıyorum akşamın bi saatinde yiyince tabi![]()
ya muştu abi sen niye bize eziyet ediyon pazar akşamı evde aç aç oturuyorum yumurtamı kırsam diye düşünürken bi baktım anasayfada senin yemekler.Sonra girip mutfağa makarna yaptım.Sonra kilo alıyorum akşamın bi saatinde yiyince tabi![]()
acıl yol bılgısı lazım camlıca tunel ne alemdedır ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Suan gayrettepede trafik akici.
Kar yagmaya devam ediyor.
OEM+
buarada beylikdüzü tüyap tarafı nasıl? cuma gece gelicem İzmirden araba ile. iptal mi etsem acaba programı. nasıl oralarda durumlar?
10 dakka sonra yerler dolarrr bakırköydee fazla surmezzz 5 dakka once basladı kalın kalın yagıyorr ne demısler ıstanbulun havasına...... guven olmazzz![]()
zeytınburnunda yerler yıne bembeyaz oldu.
arkadaş tum haber sitelerinde yok görulmemiş soguk vay efendım yuzyılın sogugu,anam kıçımız dondu fln...bakıyosun hava kaç derece istanbulda olçulen en düşük -10!!! şaka mısınız lan!!!2 aydır her sabah en az -10 la kalkıyoruz biz burda...getirtmeyin adamı oraya....layyyt![]()
Merter agd oldu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ulan turkıyede degılız kar yagıyo ımııklım tersıne dondu burda kar yok
gercı sabah araba -13gosterıyodu işe giderken orası ayrı dava
haha kar bahanesıyle post ediim komutan logar fotolu ehlıyetım calındıydı sımdı yenı fotolu 10yıllık ehlıyetım cıkıyo p.tesıne mutluym huzurluyum ilkem; kucuklerımı korumak,buyuklerımı saymaak
neyse canım kar'ın tadını cıkartın en son ben 2004yada5ti galıba heryer full dolmustu bıdahada gormedım turkıyede(paramızda yok uludağa gitmeye napak..)
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)