ıstanbuldan gıderken kar yağdı antalyadan haberlerde ağzımda salya ızledım ulan ben gıdınce yağdı dedım perşembe gunu gene oyle cumartesı ıstanbula geldım 1 damla kar yok. Benım kaderimde karla yaşamak yok anlaşılan![]()
ıstanbuldan gıderken kar yağdı antalyadan haberlerde ağzımda salya ızledım ulan ben gıdınce yağdı dedım perşembe gunu gene oyle cumartesı ıstanbula geldım 1 damla kar yok. Benım kaderimde karla yaşamak yok anlaşılan![]()
Suan yoldyim eskishire gidiorum bi uyudum uyandim heruer bembeyaz suan bozuyuktyim iyiki arbyla cikmamisim yola![]()
perşembe ve cuma günleri en etkili günleri olcak ayın 20 sine kadar hep soğuklar devam etcekmiş.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Maltepe de de yagiyor walla hevesimizi aldik bence daha fazla yagmasin artik..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
7:50de falan evden cıkarken halkalıda yagıyodu arabanın sag tarafı tutmustu![]()
ofıse arabayla geldım bugun umarım cok etkılı yagarsa yolda kalmayız![]()
.
sabah 8 civarı halkalı tarafında tipi şeklinde yağıyordu ufaktan arabaların üzeri tutmuştu..şu an yeşilköydeyim bi hareket yok henüz
sabah uyandığımda kadıköyde baya baya kar seklinde yağıodu sonra sulu kar oldu şuan bi numara yok ama bursaya dönücem bugün tereddüt ettim yola çıkmak için topçular İDO çalışıyor mu acaba_?
imza...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)