2de sınavım vardı okulda çıktım 2.30 da okullar tatil oldu. kar yarım saat önce yağsaydı sınavım da iptal olacaktı dersten de kalmöayacaktım şansa bak ya![]()
2de sınavım vardı okulda çıktım 2.30 da okullar tatil oldu. kar yarım saat önce yağsaydı sınavım da iptal olacaktı dersten de kalmöayacaktım şansa bak ya![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Okul tatildi bugun, yarini da tatil ettiler vizeler ertelendi
Kucukyali temiz suan, ama araclarin ustu dolu
Alibeyköy uludağ spec ara sokaklar![]()
enough ?
yarım saat önce batı ataşehirden zor kaçtım site içlerine zaten giriş çıkış pert..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kadıköyden eyüpe e5'ten 25 dk'da geldim. Anadolu avrupa açık fakat avrupa anadolu yönü hiç iç açıcı değil
valla işim gereği bugün bile yaklaşık 90-95 km yol yaptım. Karda araç kullanmak hoşuma gidiyor, ancak önümde ve yolda diğer mallar olmazsa.Mesela bu akşam üstü ankara plaka bi 330ci ile çokta eğlendik abiyle, bi ara aynı açıyla yanlıyorduk
selamlaşıp ayrıldık. Bendeki auriste 4 tane kar lastiğim var dudullu osb imes des ara sokaklar vsvs hiç sıkıntısız gidip geliyorum eğleniyorum
![]()
Kar 35 dakıkadır durdu ve yollardakıler komple erıdı...
E nerede bu yogun kar arkadaslar?Isı bılen uyelerımız yorum yapsa??
eve geldim mimaroba tertemiz doru düzgün kar tutmamış![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Abartılacak hiçbir şey yok.
Ataköyden çıktım Dolapdere Nişantaşı Alibeyköy yaptım, yollarda en ufak birşey yok.
Hatta korkmuş insanlar, yollar diğer günlere göre daha boş...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mimarobadan kayisdagina gidip geldim bugun , yollarda ara ara tipi seklinde kar yagsada , yerler islakti , trafikte cok rahatti . İbb bu sefer iyi calismis anlasilan .
+35 derecede dogdum, hayatımda ki ilk karı 13 yaş civarı gördüm o da yayladaGeçen sene ki kar yagışında iş yerinden bi bayan arkadaşım evime bıraktı altında toyota yaris, boş yollarda hayvani açılarla yanlayarak
Dogma büyüme Eskişehirliymiş.. Birazda ben kabiliyetsizim sanırım
Tango-1 never dies.
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)