Maskonun içi iptal sabaha kadar yanla duriş çıkışı görücez bakalım mahmutbeyde bizi nasıl bir sürpriz bekliyor
![]()
Maskonun içi iptal sabaha kadar yanla duriş çıkışı görücez bakalım mahmutbeyde bizi nasıl bir sürpriz bekliyor
![]()
Son verilere baktım ve kısaca özet geçiyorum ; Bu sefer daha kuvvetli yağış var.İstanbul dışına kadar uzayabilir bu.çizgi gibi düşünün.ilk nasibi Avrupa yakası-Boğaz alıcak.ilçeler arasında çok büyük yağış farkı olabilir.bu etkinin altında kalacak yerler ciddi kar alır.ve ağır hareket eden bir sistem olarak gözüküyor şu an.Geceye doğru oluşum başlayabilir.okulların tatili söz konusu olabilir.Gece başlarsa sabaha karşı anadolu yakası nasibini alır.nereye kadar uzanır dersek İzmit'e kadar uzanabilir bu çizgi.Geceye doğru değilde 1-2 saat geç girerse sabah trafik felç olur.tedbirlerinizi alın derimGökgürültü şimşek olayı bu sistemde de var ayrıca.Bu arada Bursalı arkadaşlarımda nasibini alıcak inş.Bursa içerisinde bazı bölgeler arasında yağış farkı olabilir yine.Bu sistemin altında kalan ilçelerin hepsi ciddi kar alıcak.
Edit : İstanbulda yüksek kesimler kar rekorunu kırabilir.sanırsam en son 2004-2005te rekor kırmıştınız.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Saat 4 de kayışdağından çıktım biraz önce büyükçekmeceye geldim . Yollar çok rahattı mahmutbeye kadar , mahmutbeyde çok yoğun tipi vardı millet 10-20 km hızla giderek kitliyor yolu yoksa trafik oluşturcak durum yoktu . Ek olarak anayollar açık diye yaz lastiğiyle yola çıkmayın lütfen , aniden tipi bastırmasıyla temde bile yollar kar ile kaplanıyor.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
GSİ CLUB yazıların sonunu atın birer 5lik daha iyi göreyime bağlıcan diye bekliyormmaşallah bayağa iyi tahmin yürttün gök gürültüsüne kadar tutturdun
var var sıcak cephe geçerken alırsınız bir şeylerbeklemede kalın.
Avrupa yakasına yağış gece girerse sabaha orası ciddi kar alıcak.her şey avrupaya girdği saate bağlı.
hahahabayadır uğraşıyordum ama böyle forumlarda yazmıyordum önceden
birike birike bir takım bilgiler oluştuğu için görmekte kolaylaşıyor benim için
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
anadolu yakasinda banko aksiyon olur aksam. atsehir civarlardindayiz yagarsa istanbul parka geceriz herhalde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)