Halkalıda güzel yagmur var şu anda, hava sıcaklıgı arabada 9 derece görünüyordu.
Tango-1 never dies.
Sistem dibimizdegeliyor 2015 efsanesi
saat 8-9 gibi burda olacağım görüşmek üzere
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Bekliyoruuz![]()
Şu an bursa güneyi,kütahya,eskişehir etrafı kar alıyor olması lazım.şiddeti hafif ama kütahyada hızlı bi yağış olabilir.Kar yağan yerler yazsın teyit edeyim![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Eyvah Kar yağsın istanbula ama Salı günü ataşehirden bi araç alıcamumarım sağ sağlim eve getirebilirz..
Ankara'da şu an tek tük atıştırmalara aldanmayın,gece karayele dönecek rüzgar cephenin getirdiği normal bir kar yağışını bırakacaktır.Asıl yoğun kar p.tesi akşamında.İstanbul ise 2 saat içinde daha da soğumaya devam edecek.Kütahya-Bursa-Eskişehir'in batısı yarına süpriz biçimde karla uyanabilir.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
@GSI CLUB , Antalyada yarın yağmur falan görünüyor mu ? Arabaya ayar yapacaz aman yağmasın![]()
Mapped by DR.ECU
Done 1 - İç bölgeler nasıl yoğun kar alır ?
Özellıkle ankara - eskişehir gibi iç bölgerin yoğun kar aldığı yılları hatırlayalım ; 2000-2002-2004-2012 ve döngü değişti 2015 olarak tek sayılı bir senede yoğun kar bizi bekliyor.
-İç anadolu eğer kuzeyden soğuk ve batıdan nem alırsa bu bize yaramaz.kuru soğuk ve en fazla karla karışık yağmur olur yada önceki sistem olduğu gibi belli bir sınırla gelir eskişehir 40cm iken ankara 2 cm olur.
-Soğuk batıdan,nem batıdan olursa örnek 2000 gibi,yoğun kar koşulları oluşur ama yeterli soğumayı yakalamak için 1000 takla atarız.peki bunun ilacı ne ?
-2015te 2012 gibi polar atak dediğimiz kuzeyden soğukların sık sık ineceğini demiştim.ve öylede oluyor.peki nem nerden geliyor ? Bakın haritada giritin doğusunda oluşan ab bir viraj görevi görüyor.ve bütün nemi antalya-konya hattında iç bölgeye pompalıyor.Ve diğer büyük detayda kuzeyden esen oklarda gördüğüz gibi yıldız soğuk ihtiyacımı karşılıyor.Süper 2li dengesi sağlanıyor ve yoğun kar yağışları meydana geliyor.Ancak eskişehir,bursa,kütahya marmara ve egeninde nemini dağlardan dolayı kolayca alabildiği için bizim kadar kar konusunda sıkıntı çekmiyor.Diğer açıdan da bizim gibi ayazda yaşamıyorlar,öyle bir yer ki ankara gerçekten çok farklı..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
5-6 aralığında sulu kar olabilir onun dışında yağmur bol.
Bu arada yukardaki nota ek : Neden antalya bu kadar çok yağış alıyor ? çünkü pompanın ilk güçlü darbelerini direk yiyorlar ve falezler sayesinde bu yağış oranı 2x oluyor.Rize'den sonra en tehlikeli yağış alan yerdir Antalya.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Karlan kafayı bozdunuz valla kimse işe güce gitmiyormu gündüz yollarda trafik kıyamet uğraş dur akşam iki saat eğenmek için![]()
Ankara-Eskisehir-Bilecik guzergahinda geldim su an Bilecikteyim. Ankaradan Eskisehire kadar arabam kirlenmedi bile Eskisehirde kar atiyordu Bozuyuk civarinda 2 derece sicaklikla yagmura dondu, Bilecikte de yagmur var su an ama gece hava sogur bu yagmur da kara donerse vay haline Bilecik'in zaten 25cm kar var hali hazirda.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)