Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Levent etiler iş çıkışı pertti. Tek suçlusu yaz lastiğiyle yola çıkan araçlardı. Yolları kapatmışlar arkalarınıda kitliyorlar birde pişkin pişkin kameralara röportaj veriyorlar belediye ekibi yok tuzlama yok falan diye. Ulan kamil yolu kapatmışsın zincirlikuyuya kadar yol kitlenmiş kar küreme nasıl gelecek. Uçarakmı temizleyecek yolları. Bu arada bende de kar lastiği yoktu kar çorabı almıştım ilk defa kullandım acayip memnun kaldım yokuş mokuş dur kalk araba hiç patinaja kalmadı düşünenler varsa tavsiye ederim
kurtkoy akfırat durumu nedır ; resım atma ımkanı olan warmı ?
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
evin önünü boş gördüm arabayı koydum,eriyene kadar da çıkarmam sanırım, siz de kar lastiksi vs sakın çıkmayın gecen yagısta mecbur kalınca, kawabata style la 200 metre rampa inmek zorunda kaldım
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yaz lastiği hikayesine katılmakla beraber o belediyenin ... sabah 10 dan beri kar yağıyor nişantaşında bir allahın kulu gelip fulya yokuşuna tuz yada solüsyon atmadı. bilen bilir nişantaşında bir sokak kitlendimi o trafik heryeri vurur ki öylede oldu ne zaman hava patladı saat 5 gibi fulyaya inen yokuşun kitlenmesiyle beraber bütün ara sokaklar kitlendi trafik tamamen durdu kontak kapattı herkez arabaları bırakıp metroyla döndü vs...
Gece çıktıları yüksek bölgelerin 50cm'i zorlayacağını bildirmiş.H.sonuna kesinlikle y.içi yola çıkmamaya çalışın.Ki bolu ve karadeniz tarafı tarih yazıyor adeta.
ataşehirden otoban üzerinden kartal sahil yaklaşık 95 dk süataşehirden otoban üzerinden kartal sahil yaklaşık 95 dk sürdü.yollar berbat belediyeler karayolları hazırlıksız yakalanmış sanki!rdü.yollar berbat belediyeler karayolları hazırlıksız yakalanmış sanki!
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah dışardakilere yardım etsin cidden ne kara yolları ne belediyeler gayet yetersiz kalmış ataşehir göbek bile iptaldi kar lastiksiz kıpırdamayın yada zincirsiz..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Emir bu arada sert top gibi köpük gibi değişik bir kar yağıyor bazen değdiği yerde sekiyor hatta. Bu karın adı nedir ve neden oluşur. Bugün yoğun lapa lapa yağdığında sadece araba üstleri tutarken bu tarz yağdığında anında yerleri falan beyazlatıyor. Hep görürüm hazır bir bilene denk geldik soralım bari![]()
Su an atasehir varyap önü
Kurtkoye gerek yok
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bugun cok doluyum bu karda kısta o yaz lastiklerile cıkanlarn allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
mesafeyi bilenler için diyorm bahçeşehir merkezinden - ardıclı evleri(ilk yapılan kısım) gidip gelmek araçla 10 dk olsun maksimum ısıklar tümsekler falan bol. ama buguuun saolsun arkadsımın nisanlısını bırakmak iicin gittik tam tamına 3 saat sürdü şaka maka degil e-5 degil otoban degil bildiginiz semt içi yolya yuh artk oraya giriosn araba kalmıs alt yola geciyson orda kadının biri kalmıs. tümsek geliyor onu gecemiyorlar daha yuh artık ya cinlerim tepeme geldi
1881 - 193∞
500hpa bulut seviyesi -36yı geçince ki 850hpa(1500m)seviyesi de tabi bu arada -2 altında olunca kar olarak dönüşen tanecikler 500hpa seviyesinde aşırı soğuk dolayı buz evresine geçme arasında kalıyor ve yoğunluğu yüksek fakat nemi az olan kar olarak düşüyor.Bunun alandaki alı Graupel.Graupel yağışlarda yukarı seviyede oluşan gerilmede gökgürültüsüne sebep olur.Sizin dediğinize göre az sonra gökgürültüsü duyabilirsiniz.Bu tarz bi durum kışın 500hpa çekirdeği soğuk inerse ve İç anadoluda oluşan sıcak cephe(kırkikindi) yağışlarında görülür.
havada bulut yok sanki yarına yagıs varmı ?
Teşekkürler bilgilendirme için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)