kültür uni yarında tatil biraz once mail geldi
bakırkoyde şuan goz gozu gormuyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
OKAN tatil ;![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
beykentte abartısız dizime kadar kar var. gece de sadece 1 saat falan durdu. hala yoğun yoğum devam ediyor. bulvar bile bembeyaz
Avcılarda da hala yağıyor uzun zamandır bizim mahallenin böyle kar aldığını görmemiştim. Sabah hadımköye gidecekken yoldan geri döndüm iyiki de dönmüşüm.
Atatürk Havalimanı'nda hemen hemen tüm uçuşlar iptal oldu, insanlar otellere gitmek için sıra oluşturdu, havalimanının her tarafı insan kaynıyor otobüsleri gelemediğinden.
Okanı hiç anlamış değilim zaten Tuzladakiler Allahın Lütfu Kadıköydekiler cezası
Birde utanmadan öğleden sonra tatil yapıyorlar bugün birde diyorlarki yoklamada kolaylık sağlanacak yapsana sabahtan tatil karşıdan gelenler, anadolu yakasından uzaktan gelenler çile çekmesin...
Bekir Efendi burdan topladığı paralarla gidip son model mercedes alıp,golf arabası alıp, Miami'de kampüs açmayı biliyor ama tatile geldim mi yok öğrenciler mağdur olsun...
hatırladığım en son çocukken böyle kar görmüştüm çok güzel her yer kar ama arabam yok içimde küfürcükler havada uçuşuyor![]()
BU sistem için SON tahminim : Yağışlar yarın 10'a kadar etkisini azaltarak devam edecek.Gece boğaz hattı ve avrupa kısmı,anadolunun boğaza yakın olan yerleri etkilenecek.Yarın 12-14 arası ısınma olacak ve karla karışık yağmur derken geceye yağmura dönecek.Cuma tekrar karla karışık yağmur ve yağmur olacak.Böylelikle 85-87-2004-2006-2012'den sonra 2015 efsanesini yaşadınız ve tüm türkiye sizi izledi.Peki bundan sonra ? Bitmedi,mart 25 gibi bitecek her şey.Yazın mı ? Yazın ekstrem olaylar ve aşırı sıcaklıklar olacak ve muhtemel mayıs ayında süpriz soğuklar olacak(10derece ve altı gibi).
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
valla emir zaten bu kar sabaha kadar durcak gibi durmuyortam durdu bitti diyoruz goz gozu gormuyor bakırkoyde bile temiz yollarda 15-20cm var ise diğer yerlerde 30-40cm normal
![]()
135
├┼┼╕
246R
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Kış lastikleriyle devam mı edelim , martta kar yağar mı ?
Emır;yarın 10-11 gıbı kar gıdıyor,dogru mu? Sonrası karla karısık ve yagmur.
Pekı bu 3-4 mart arası gelıcek sıstem ,sımdıkınden kuvvetlı olucak demıstın,hala gecerlı mı?
Yada 25 marta kadar hafta hafta tahmın yaparmısın kardesım?
avrupa yakası dışarda olanlar güzel büyük boş alan nerelerde var ?![]()
YouTubeDR.ECU
Aksam floryadan donerken cektim uzun suredir aliskin olmadigimiz durumlar
![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)