Çengelköy tatlı yağışlı sert rüzgarlı,adeta bir yeşilçam filmi edasında...
Ataşehir'de yağmaya başladı.
Şaka gibi beylikdüzün de güneş açtı..Acaba önden güneşle içimizi ısıtıp ardından karla saldırımı olacak ..
Meteoroloji'den yoğun kar alarmı
Yeni yıla sayılı günler kala Meteoroloji'den Marmara ve Batı Karadeniz'e son yılların en şiddetli kar yağışı alarmı geldi. Soğuk hava dalgası, dün akşam Karadeniz üzerinden yurda giriş yaptı. İstanbul'da kar kalınlığı şehir merkezinde 10 cm'yi, Beylikdüzü, Çatalca, Elmalı gibi yerlerde ise 30 cm'yi aşacak.
dek bandı genişliği budur.öğlene kadar fragman bitecek.sonrasında sarıyer-beşiktaş v.b derken 15:05-16:00 arası tüm istanbulu kar esir alacak.Ancak sistem hızından dolayı bu saatin daha erken olması yüksek ihtimal.42km varan rüzgar ve -10 varan 850temp öğleden sonra daha da acı olacak.Ve akşamki yağışlarda gökgürltüsü duyulması muhtemeldir.Geceye doğru ve yarın sabah ki rüzgarın arada bir yön oynaklıgı yapmasından dekler hiç umulmadık yerleri vurup geçecektirÖrneğin beşiktaştan inen dekler bursa doğusuna düşerken,rüzgarın karayel meyilli hareketinden dolayı kadıköyden bursanın batısına düşebilir.Ama kesiklik v.b olayı 17 şubatdaki gibi olmayacaktır.Şimdiden tedbiri alın dönüşünüz zor olacak.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
ayrıca şu an arada güneş açması sizin lehinize.Denizdeki buharlaşmayı daha fazla artırarak deklerin kuvvetini artırcaktır.
maksimum 500-1000 lira vermeyip kış lastigi yada enkötü zincir vs. olmadan çıkanları allah ıslah etsin ayar olsamda yine görücez yol boyunca sagda solda gidememiş saga sola cekmiş araçları. polis hepsine sıradan yapıştırsa güzel bir cezayı akılları baslarına gelir diyecem ama onada inanmıyorum
mesela gecen seneden
![]()
1881 - 193∞
bu yorumlardan sonra iş yerinde camın yanında oturdum ellerimi avuşturarak kar yağmasını bekliyorum![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
kaynarca divan otelin oradan bildiriyiorum
kaçııııııııııııııııııııııııınnn
kar başladı arkadaşlar burda
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ankara günlük güneşlik. Hava kar topluyor derler bu gibi durumlarda. Doğrumdur Emir?
Metris cezaevininin ordan bildiriyorum günesi gorebiliyorum acik ama biraz uzaklarda büyük gri bulutlar yavaş yavas geliyor
tekirdağa gitmem lazım, bu akşammı gidiyim, yarın sabahmı![]()
4x4 + karlastğim var![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ankarada sis çözüldü ve yerini -15lere kadar varan ayaza bırakacak.Ankara için kar 3 ocak gecesinde başlayacak.Az daha sabrİstanbul'un aldıgının daha fazlasını alacağız.
İstanbul özel ; Hava-Feribot v.b ulaşım yolları 2 ocağa kadar iptal olur.Okullarda yarın tatil olacaktır.
Tam zamanını buldu, Ulan yılbasına plan yaptık evden cıkıp gidemezsek s.ctık düşünemiyorum o dırdırı20 30 la gidilcek kıvamda temizlenir eder insallah
![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)