Ankara/Keçiörende hiçbişey yok, ara ara yağmur atıştırıyor, fakat şuan yağmur falan bişey yok. Bi kar yağsada ortalığı bembeyaz görsek, sonrada WRD3 lastiklerimizi test etsek keşke.
Ankara/Keçiörende hiçbişey yok, ara ara yağmur atıştırıyor, fakat şuan yağmur falan bişey yok. Bi kar yağsada ortalığı bembeyaz görsek, sonrada WRD3 lastiklerimizi test etsek keşke.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Ecmwf tamamen farkli bir senaryo sunuyor ortaya ama bu ladar kisa vadede gfs gem kolay kolay sasirmadi bu gune kadar. Emirin de dedigi gibi siklon hareketi ilk girisini yunanistan tarafina kaydirdi gibi buda 17 si oglen civari trakya icin show basliyor demektirtek diyecegim su ki romanya bulgaristan bati trakya 17 sinde cok fazla yagis alacak bu durum istanbulda olsa ciddi sikinti yaratir. Beklemedeyiz ama uzun soluklu soguklar bizlerle ve cok sukur kis ayi duzgun bir sekilde kendini hissettirecek, subat ayi da bizi uzmeyecek. Hayirlisi olsun
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
15'inde istanbul-ankara yapacağım 21'inde döneceğim bir problem olur mu?
Emir müsait olunca cevaplarsan sevinirim. Sana daha önce 15-18 i arası nasıl olur diye sormuştum, tahminlerini söylemiştin sağol tekrardan. Ancak 19 u akşamı Türkiye Varış bi uçak inecek akşam 18.30-19 arası yani bilete göre öylede, Atatürk H.L.'na geçen seferki gibi inişi etkileyecek bir kar yağarmı?. Genel olarak anadolu yakası etkilenecek dediğin için soruyorum. Senin değerlendirmene göre biletini değiştirsin arkadaşım, havalimanında rötar yemesin boşuna.
kar sınırı tam boğazdan geçiyor yani şu an bile anadolu yakası kar yağışlı gözükürken avrupa yakası aralıklı kar gözüküyor.Şu an için rötar söz konusu değil.ayın 16'sı gibi daha net olur,ama ben öyle rötarlık durum görmüyorum şu an.
ay sonuna ciddi olaylar olabilir,ağzınız açık kalabilir.. Felaketler olabilir.18'i akşamı istanbuldan giren sistem ayın 19'una bütün ülkeye yayılmış olacak.İstanbul geneli 15-25 cm arası değişecek.Boğaz hattı 20 cm,anadolu yakası 20-25 cm,avrupa yakası 10-15 cm arası değişir.Ankara için halen sallantıda her zamanki gibi ne olacağı meçhul...
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
cumartesi sabahı 04:00 gibi Eskişehir e gidip hemen geri dönmem gerekiyor bir tahmin rica edebilir miyim?
ya Ankara bir de sallantıda olma ya. İstanbul hep garanti ne güzel anasını satayım. Ankara yine p*ç kaldı.
aynen öyle,anlatamıyorum belki ama her yer kar alacak lakin iç kesimler 2x 3x daha fazla alacak.Ankara sallantıda evet ama 10-15cm'i yine var.Ben burda 30 -40cm'in peşindeyim.Ve sistem gelene kadar modeller çok değişecek kar tutarları çok değişecek ama genel tablo halen yazıyorum tüm türkiye kar görecek ama iç kesimler daha şanslı.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
edirne kırklareli çanakkale yükseklekleri tekirdağ dolayları için cumartesi akşam pazar çok büyük sıkıntı var. dikkatli olunması lazım.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
face de hava ile ilgili güzel paylaşımlar yapan yabancı bir bölümm var bu son 10 günlük hava hareketlerinin videosunu paylaşmış
https://www.facebook.com/severeweatherEU/?fref=ts
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Salı günü ankara'ya sabiha gökçen'den gitmeyi düşünüyorum aynı gün döneceğim inşallah.. Rötar yermiyiz uçuş iptali olur mu sizce?
Şimdiden teşekkürler..
Asıl sancı uyandığında..
Yüksel ihtimal evet.
18 ocak
17 ocak akşamından edirne'den girecek sistem ve adım adım ülkeye girecek.19 ocakta tüm ülke kar altında olacak.İstanbul ;18 ocak sabahı avrupada kar atıştırcak,öğleden sonra ise boğaz hattı ve anadolu yakası kar alacak.Avrupa yakası ile anadolu yakası arasında 10-15cm kar farkı olacak.Düzce-Sakarya-Zonguldak hattı dikkat.. Yine iç kesimlerde ; Eskişehir-Afyon,Kütahya dikkat.. İstanbul beklentiyi düşük tutsun max 20cm kar göreceksiniz.İç kesimler rahat olsun.(Ankara'da dahil).Ankarayı sona saklıyorum,gidişat güzel cilası kaldı sadece.. Antalya-İzmir gibi kıyı bölgeler kar taneleri görecektir.17 ocak - 21 ocak , 22 ocak - 25 ocak gibi ardı kesilmeyen partlar halinde ülke geneli kar alacak.ve sonu yok 5 şubata kadar yolu var.yine ay sonu veya şubat 10 gibi benim için harbi EFSANE yaşanabilir.. Aynı ışığı gören burda 1-2 üye var onlarda sabırsız biliyorum![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)