Pazar gunu canakkale - gelibolu feribot gecisinde sikinti olur mu ? Firtina - kar vs gibi
Pazar gunu canakkale - gelibolu feribot gecisinde sikinti olur mu ? Firtina - kar vs gibi
Geçen seferki gibi kar cm tahminlerini bekliyorum Emir.![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
22-23 ve ay sonu sistemi olarak İstanbul umduğunu bulacak zaten.Hem dek,hem ULL hemde siklonik yağış alacak.Ayrıca o sistemde hemen hemen tüm ülke çok şanslı olacak17-19 1.seviye,22-23 2.seviye,25-31 sistemi ise 3.seviye kuvvetli olacak.Asıl beklediğim Polar koridorun daha da açılıp,blokaj ile 850hpa'da -25leri görmek.. İmkansız değil şu an ve olabilitesi çok fazla.Eğer öyle bir şey olursa şaka değil hayat durur.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Bir ev taşıyalım dedik yüz yılın karı geliyoryalovada sağlam bir hamam bilen varsa tavsiye alabilirim
Emırcım,yanlısım varsa duzelt. Sayende bır cok hava durumu forumuna ve face sayfasına abone oldum,keske olmasaydım. Hepsı farklı tahmın yapıyorlar,hele bırde ısı bılen ıyeler var,onlarında yorumunu okuyunca kafa hep kazan oluyor.
Kısaca İstanbul'a pazartesı gelıcek kar cok etkılı olmayacak,hatta 22-23'u bıle bunun gıbı. Ortalama 10-15cm kar ancak 29'undan sonrakı gelıcek kar cıdden yagıs bırakıcak,dogrumudur?
Benimde takip ettiğim kadarıyla Emir bi postunda bu yakın yağış için 1. derece, 22-23'ü için 2. derece, ay sonu olacak yağış içinde tabloda gördüğü sistem gerçekleşirse 3. derece yağış olacağı ve hatta zor koşulların bizi beklediğini söyledi istanbul ve Türkiye geneli için.
Aynen oyle ama bu uye oldugum sıteler ve face grupları okadar farklı yagıs mıktarı verıyor kı,Emır'den varsa guncelleme beklıyoruz.
Soyle dıyım;atasehır'e 5-10cm yazanda var,30cm de!.... Hatta aralarında kavga falan edıyorlar![]()
şu 22-23-24 ocağı bi açıklığa kavuşturalım Emir. İstanbul yolculuğu planlıyordum o tarihte ?
What Goes Around,Goes Around
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)