Öğleden sonra kar istanbulda yoklama çekecek,akşamdan sonra göz boyar,gece çoşar.Ankara v.b iç kesimlerde gece kar alacak.p.tesi bütün türkiye kar yağışlı.. Canlı takibi burdan yaparız![]()
Öğleden sonra kar istanbulda yoklama çekecek,akşamdan sonra göz boyar,gece çoşar.Ankara v.b iç kesimlerde gece kar alacak.p.tesi bütün türkiye kar yağışlı.. Canlı takibi burdan yaparız![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
şuan bursa merkez 10 derece yağmur başladı uludağ yolunda feci kar yağıyormuş ama merkezde hiç öyle bir soğuk yok yağcak gibi durmuyor :/
SM PERFORMANCE
Saçmaliklardan sonra
Yagmir kara ne zaman donusecek
Mecidikoy halkali üçgeni icin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
20-21-22 si için , istanbul-tekirdağ arası goruşun nedir , araç yolculuğu yapmaya musait olurmu ?
kardeşim sanırım o tarihlerde gene gidip gelicek sınav için, yılbaşı gunu gibi karlı olucaksa ben goturucem![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ya 2 dk su yagmur dursa, arabayi yeni yikattim; yikamacinin kapali garajinda arac, alip eve getirsem temiz temiz. Cok mu sey istiyorum.![]()
Konunun amacı dışında 1 mesaj daha görürsem 1 hafta sıcacık Bahama tatili yönetimin hediyesi ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
-25de felç olan metropol şehriniz varsa kusura bakmayın da bu havanın suçu değil osloda şuan -15ler de![]()
İlker G.
Beyler okumadiginizi düşünerek hiçbirinizi yollamadım. Tekrarında kimse neden niye niçin demesin gidin pm atın burda hava durumunu takip etmek isteyen insanlara ve emek harcayan bir adamın emeğine tecavüz ettirmem bilesiniz .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Emir'im şimdi Pazartesi ve Salı Ankara orta kuvvette kar alacak deniyor. Doğru mu? Bir de haftasonu sisteminin tahmini hangi gün Ankara'ya giriş yapacağını ve yağış bırakıp bırakmayacağını da söyler misin? Ona göre plan yapacağım. Seni de yoruyoruz ama emeğine sağlık.
abi gerzek mi onlar. Bir iki tane temel şablon var zaten bütün dünyanın takip ettiği. bi de benim eskiden anlık takip edebildiğim son 1 yıldır kullanmadığım için para ödemediğim için takip edemediğim acuwheather tarzı bizim hava kontrol kulelerinin bağlı olduğu bütün dünyayı kapsayan data sistemi gibi sistemler var. Bazılarında kamera falan da var data dışında görüntü de alabiliosun anlık. O webin için de de belli tahminler var ama zaten gerek kalmıyor eğer data okuyabiliyorsan. Sana peak haritası şeklinde bütün gelişmeleri dakika dakikada görebiliyorsun.
Şimdi bunlar varken kendi kafana göre şablon çıkarmana gerek yok. Zaten basınç haritalarını takip et sana neyin ne olacağını söyler. Ama istanbul gerçekten riskli bölge. üstünde karadeniz gibi soğuk bir deniz altında da marmara gibi etrafı şehirleşmiş ve daha sıcak bir iç deniz var. Karadenizden fırtına gelir gelir tam şehiri vuracak Marmarada basınç bi oynar sistem kuzeye bi hareketlenir o gelen fırtınayı kuzu yapar. Yılbaşında sistem çok basitti mesela marmara çok stabildi etkileyemedi. Sistem geldiği gibi vurdu. Ama şu anda marmara çok karışık basınç haritaları çok oynak önden gelen lodos yeri çok ısıttı yağışta sıcak yağdı. O nedenle gelen kar havada etkili olabilir ama yerde tutunamayabilir. Ben o nedenle pek yorum yapmak istemiyorum. Poseidon da sürekli tahmin değişiyor zaten bu yüzden.
IN BOOST WE TRUST
Guzel yorumdu Alper. Ancak bizim gibi isten anlamayanlar,su iphone prorgamlarina bakiyor.
Ama anlayanlar(Emir gibi) soykediklerine itimat ediyoruz. Yani marmara denizinin etkisini yorumlama sansimiz yok.
Umarim yagisli bir kis ve bahar geciririz.
Ankara'nın batısı ve yüksekleri şanslı o da10cm anca.Ancak şu an süprizde yapabilir.. Sıcaklık sistemin beklediğinden düşük şu anda.Bu gece kara döner yağış ama öncesinde iyi yağmur var.Açıkcası benim için kuvvetli değilde görsel bişeyler olur.Yükseklerde 5-10cm anca kapar.Bu gece anlık takipte radarda belli olacak bu işler..Ankara süpriz kutu şu an.
İstanbul karakteri basit v.b değil,basınç v.bde çözmüyor her şeyi.Yani basınca baktım şöyle olcak v.b olsaydı 15gün önceden analize almaya gerek yoktu o zamanBu gece 02:00-03:45 gibi kara döner her iyi yaka için.Sabah karşı anadolu yakası kuvvetlenir.Avrupada ne kaparsa dediğim gibi max 20cm kapar ve bütün ekmek anadolu yakasına kayar.19 ocak öğlene kadar devam eder.Avrupada en şanslı yerler boğaz hattı ve kuzey kıyı ile b.düzünü doğusu felan.b.düzü süpriz yapabilir ama.. Bugüne kadar bu tip sistemi boş geçirmeyen bi yer orası istisna diyelim.tekrar dediğim gibi bu 1.seviye bir soğuktu.22-23 sistemi 2.seviye ve daha güzel.. Onun için beklentinizi buna göre tutun.Sonra burda bu kadar mı ya ? demeyin(sözüm meclisten dışarı).5 şubata kadar 1-2gün aralıklarla kar var.Hepimize yetecek kadar var rahat olun.Ben gece radar takibini buraya atacağım
![]()
7 derece Alaşehir Tem şuan.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)