oha haritayı doğru anladıysam avrupa yakasını vuruyor direk![]()
Cok az yağıyor şuan bayrampaşada. Avrupa yakasonda bi hareket olmucak bu kez emirin dediği gibiöyle duruyor durum
#KGdetanirlar
Yazılanlar bırbırıne gırmıs , ben anlamadım bugun ve yarın anadolu yakasına adam gıbı kar gelıcek Mı Yoksa film bu kadar mıydı ?
Telefonun hava durumu yarın hafıf karlı sonra ver yansın güneş diyor![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Kapali carsi civari hafif hafif devam ediyor
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bursa/Nilüfer'de sabah 7den beri aralıksız yağıyor maşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Atasehir'den Altunizadeye geldim.. Yağıyor ama ince ince. Tutmuyor ve bu şiddette giderse tutma olasılığı da yok. Yağan kar yerleri ıslatıyot sadece..
Bu havadan bi cacık olmaz gibi duruyor.
Dün Bursa'dan 19 dereceyle yola çıkıp istanbul akşamına 2 dereceyle aracı park ederken otoparktaki diğer araçları beyazlamış görünce umutlandım ama sabah beri yağmasına rağmen ve tutmuş olanlarında eriyip akması bu seferlik yağış bu kadar algısı oluşturdu.
höh maşallah ne uzun cümle oldu![]()
![]()
Hava durumu hepimize ters kose yapti saat 16 oldu bi cacik yok![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bu sistem böyle gider sanırım ama emirin yazdıgına göre ay sonu ve şubat başı hard core 2 sistem bizi bekliyor. Ayrıca haftasonu da kar yağışlı gözüküyor mgm de.
Ankara yine efsane patladı. Hala yağmur yağıyor, bu saatten sonra yağacak kardan da hayır gelmez.
üstteki fotonun aynısı beylikdüzünde var ince ince ama fena rüzgarlı ve yogun yagıyor saatlerdir kar tutmayan araba bembeyaz oldu
1881 - 193∞
Halkalı Atakent yagıyor ama yere düşünce hemen eriyor.. Sıcaklık fena degil.. Arabaları temizledim, yarım saat sonra üstü inceden kapandı yine.
Tango-1 never dies.
İstanbul;Sistem beklenilenden daha hızlı ve soğuk girdi ve bence beklediğim şekilde gerçekleşiyor her şey.Anadolu yakası örtü yapan yerler varmış.Yağmur aşırı fazla yağdığından tutma sıkıntısı olması çok normal ama yağış potansiyeli dedğim gibi 20cm civarında.Geceye kadar yoğunlaşarak lokal yerlerde devam eder.Yarın öğlene kalmadan biter.Ki 1.seviye idi hani fazla beklenti içine girmeyin dedim uyardım ama siz yapma etme demiştiniz ki sonuç ortada.Onu bunu boşverin 2.seviye ve 3.seviye çok yakın sayılı günler var.gece yazacağım tekrar,hayat durduracak bir sistem var umarım gelmez ama gelme ihtimali çok yüksek.Koyduğum foto 1500mt'deki -20 sıcaklığı idi.Ki haliç donar,gündüz -10 gece -25 gibi film senaryosu gibi ürkütücü değerler olur.Şaka değil troll değil.Bugün -3 derece yapan 1500mt sıcaklıgı -2.5 felan,-20'yi siz düşünün.Yağışa şükredin yazın kuraklık olacak.
Ankara : 2.kez bütün modelleri bakın mgm v.b değil bütün verileri trolleyen bir şehir ankara.. Sövmek serbest.. Şu anda 1.2 derece fark ile yağmur alıyoruz.Neyse birazdan hava açacak biraz mola.Bu arada inşallah hava 0 derece altı olacak ve gelecek kütle akşam bize kar bıracak.Yerler fazlaca ıslak tutarmı ? Valla ankara bu ben yağmurun üstüne doldurup okul tatil ettiren yağış biliyorum(8mart2011).
Bursa : Yarın öğlene kadar devam edecek,merkezde sıcaklık sıkıntısı olabilir.
İleriye dönük efsanevi sistem analizini bu gece geç saatlerde yazacağım.Dediğim gibi tahminlerimi beğenen okur,tutmuyor diyende gider accu v.b sistelerden takip eder.Ben burda havanın bana sunduğu limiti zorluyorum tahmin yapıyorum.Anlık değişime yön verecek kadar kuvvetim yok,O taraf takdir-i ilahi oluyor.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)