User Tag List

Sayfa 678/999 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
18969 sonuçtan 12.864 ile 12.882 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok..

yüksek ihtimal bolu sıkıntılı..

Ankara için kar hayırlı olsun.. Yarın gece 03:00 gibi start veriyoruz.Bu sefer olacak,olmazsa ankara tahminine son vereceğim..
    Boluda ne gibi sikinti yasariz, zincir yeterli olur mu?

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günlerdir ben arada bir bu durumu izah ediyorum size.. halen ihtimal dahilinde tarihi net değil ama ihtimal çok yüksek şaka felanda değil..
    Çok teknik olmadan (dekler falan gibi) bu durumun sebebiyeti nedir ? 2 Senedir sakarya da görmediğim kadar kar görüyorum.

- 25 li rakamlar burası için çok ciddi beklentiler. Yapılan tahminlere yorum yapmam imkansız ama sebebi cidden merak ediyorum.

Hani küresel ısınıyorduk tersine mi döndü ?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesım selamlar,cuma aksam gelıcek kar yagısı ne kadar surer ve kac cm bırakır? Cmtesı afyona yada eskısehıre gıdılır mı?

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emir kardesim, 14 subatta istanbul-agva arasi ne olur tahmini ? Biseyler soyleyebilir misin ? Cok onemli simdiden rezervasyon yaptiricamda.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul -25 görsün hepinize benden turbo hediye

Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haliç dondurabilitesi olan, erzak depolatan sistem hakkında detaylı açıklama yazacak mısınız? daha önce ileriki tarihlerin 850hpa değerini görebildiğimiz bi site yazmıştınız solda liste şeklindeydi. bulamadım tekrar alabilir miyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sakaryadan çamlıcaya geldim.Sakaryada buraya göre hiç bişey yok buralar don olmuş hep eğer yağarsa yada soğuk devam ederse cam gibi sabaha her yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevatpaşa ısıklardan sonrası full buz, birtane 206 birtane accent blue bariyere yapışmışlar direk. ALLAH korusun sabah cok dikkatli olmak lazım
    #KGdetanirlar

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22sinde ankara-istanbul yolculugu sikinti yaratirmi emir?
    Tam tersini düşünüyorum , Ankara - İstanbul Bize otobüs yolu gözüktü , geçtiğimiz hafta sonu için sorumuştum Emir'e sıkıntı olmaz dedi birşey olmadı.Şimdi Bolu sıkıntı yazmış , bedava riske girmeyelim

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler 25 ocak istanbuldayım zincir takcam yolda kış lastıgım yok kaymayalım biryere
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zonguldak coştu yarın kaya kaya gideriz artik

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -35 derece de kaydım ben Romanya da. Şöyle oluyor kayarken ısınıp terliyorsun ya. Orada pistler buradaki gibi 1 dakika da bitmiyor tabi. Pistin ortasında bi durup nefes aliim etrafı izliim nereden kayacağıma karar veriim dediğin zaman 1-2 dakika geçir bildiğin put oluyorsun hareket etmek istemiyorsun. Hintli falan gelip dibinde tapınırsa şaşırma. Kayarken terin saçın varsa saçlarını donduruyor. Sakalın bıyıkların donuyor ağzını açarken çatır çutur edio canın acıo. Yemek yemek için 2 seçeneğin vardı biri makarna pilav satıo diğeri tavuk satıyor. İkiside klubede pişirip eline verio. Dışarıda yiyosun. 3 dakika da yedin yedin yiyemedin zaten dişin kesmiyor. Makarnanın kırıldığını ben orada gördüm. Mal abim ben kayıp gelip bi tur daha atmaya çıkarken hemen gelir bu nasılsa diye sıraya girmişken bana da makarna almış. Yukarı çıkıp aşağı inmem yarım saati buldu tabi. Al dedi makarnan diye önüme koydu. Çatal saplanmıodu.

Nasihat veriiim sakın çok soğuk olacak aman lahana gibi giyineyim demeyin çok fazla terlersiniz bu seferde lift sırasında ve liftle yukarı çıkarken üşürsünüz bütün huzurunuz kaçar. Mümkün olduğu kadar az efor sarfederek terlemeden kaymaya çalışın. Yanınıza muhakkak C vitamini olan pastillerden alın. Hem nefes yollarınızı korur hemde enerji verir. Sıcak yerine soğuk içecek tüketmeye çalışın ki vücut ısınız otomatik olarak yükselsin. bünye vücuda giren soğuk içeceği ısıtmak için daha fazla sıcaklık üretir. En kritik nokta kas sakatlıklarına karşı kaymaya başlamadan önce 5 dakika ısınma ve germe açma hareketleri yapın. Soğuk ortamlarda kas sakatlıkları daha fazla meydana gelir.
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de oradaydım aynı hafta sonu.. Cumartesi güzeldi de pazar keyifsizdi. Cumartesi burnumdan çıkıp gözlüğümün camına gelen nefesim cam üzerinde donuyordu anında. Çıkarttım güneş gözlüğünü kar gözlüğü taktım direkt

Kaliteli bir içlik üstüne kaliteli bir polar ve üzerine de mont giymek kafi. Poların fazla kalın olmasına da gerek yok. Mont ısı shieldli, belden kemerli ise yeterli olacaktır. Boynuna kadar inen ve burnunu kapayan boğazlık / ağızlık gbi ekipmanları mutlaka yanında bulundur. Ayrıca başını da iyi bir şekilde kapa. Goggle da olmazsa olmazlardan. Gözlüğü taktığında göz altlarında, alnında açık yer kalmadığından emin ol, bere vb ekipmanları buna göre tercih et.

Bu kıyafet tercihi ile rahatlıkla -15 / -20'de kayabilirsin.
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 ocakta kartalkayada -22 derecede kaydık.
    güneş vardı ilk başta. bir sorun yoktu, sadece telefona bakmak için eldiveni elden çıkartıp iki dk telefona baktığın anda eller çatlamaya başlıyor inanılmaz kuruyor..

üstümde bir tshirt, üstü ince kazak, üstü polar, üstü kayak montu , boğazımda atkı, kafamda full bere, ve gözlük ile tüm yüzüm kapalı şekilde kaydım.

yanlız güneş gittikten sonra çok tatsızlaşmaya başladı, ciddi soğuk oldu.. telefonlar zaten çalışmıyor o soğukta, %80 şarjın var bir bakıyosun kapanıyor.. herkes cafeye gelip şömine önünde telefonunu ıstıyordu
    Yorumlariniz icin tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emir kardeşim bugün bursanın batısında tipi var kuzeyi hafif dogusu ara ara kar vardı tahmin tam kardeşim eline bilgine sağlık konuya takipe devam ...

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yolları kapatacak bir kar yagışı alirmi Balıkesir. ***** Bursa Izmir arasi gecis noktasi.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın sakarya, perşembe düzce ve cuma boluda olucam, cuma akşam istanbula dönücem. bu güzergahta sıkıntı yaşar mıyım acaba? Eğer sıkıntılıysa boluyu perşembe halledip düzceye geri dönücem

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yolları kapatacak bir kar yagışı alirmi Balıkesir. ***** Bursa Izmir arasi gecis noktasi.
    Ne zaman için bu? Şuanda susurluktayım izmire dönüş yolunda. Hava –8.5°C

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teknik olmadan (dekler falan gibi) bu durumun sebebiyeti nedir ? 2 Senedir sakarya da görmediğim kadar kar görüyorum.

- 25 li rakamlar burası için çok ciddi beklentiler. Yapılan tahminlere yorum yapmam imkansız ama sebebi cidden merak ediyorum.

Hani küresel ısınıyorduk tersine mi döndü ?
    577.sayfa #10959 postda açıklamam var.uzun olduğu için alıntı yapmadım küresel ısınma aslında hep normaldi abartıldı ve insanlara öyle sunuldu.ve şu an küresel ısınma v.b olayı yok..

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesım selamlar,cuma aksam gelıcek kar yagısı ne kadar surer ve kac cm bırakır? Cmtesı afyona yada eskısehıre gıdılır mı?
    süresi açıklamada mevcut.Cm'si için erken yarın demiştim.. H.sonu iç kesimler ulaşımı zor..

Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir kardesim, 14 subatta istanbul-agva arasi ne olur tahmini ? Biseyler soyleyebilir misin ? Cok onemli simdiden rezervasyon yaptiricamda.
    %90 soğuk ve kar yağışlı olacak.soğuk kesin ama yağış durumu şu an net değil..
    Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haliç dondurabilitesi olan, erzak depolatan sistem hakkında detaylı açıklama yazacak mısınız? daha önce ileriki tarihlerin 850hpa değerini görebildiğimiz bi site yazmıştınız solda liste şeklindeydi. bulamadım tekrar alabilir miyim
    netleşmedi o durum henüz,netleştiğinde yazarım..
    Kısa vade için : http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php Precipitations'a tıklarsan yağış hakkınd az,çok fikir alırsın.çizgili olursa kar,çizgisiz olursa yağmur.Sarardıkça şiddetli,mavileştikçe düşük..

Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    balıkesir boş geçmedi,geçmeside zor.. rahat olun,yollar kapanabilir bu arada..

Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın sakarya, perşembe düzce ve cuma boluda olucam, cuma akşam istanbula dönücem. bu güzergahta sıkıntı yaşar mıyım acaba? Eğer sıkıntılıysa boluyu perşembe halledip düzceye geri dönücem
    Bolu'da yağış yarın gece başlayacak ve öğlene zirve yapacak.22 ocak 02:45 gibi sabaha karşı dönerseniz yağış hafiflemiş olacak.Buzlanma var ama dikkat.. onun harici sabah yine kuvvetlenecek.Kısacası boluyu ne kadar hızlı halletdiniz o kadar iyi.. Bolu ciddi sıkıntı çünkü..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %90 soğuk ve kar yağışlı olacak.soğuk kesin ama yağış durumu şu an net değil..
    En erken Ne zaman netlesir peki istanbul agva arasi soguk sorun degilde kar sikinti ?

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En erken Ne zaman netlesir peki istanbul agva arasi soguk sorun degilde kar sikinti ?
    pazar gecesi 14 şubat özel geçerim
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)