Emir selam seninle konuştuk biliyorsun.
Uludağa giderken feribotla gidin demiştin.Son güncellemelerle beraber yola devam edebiliriz dimi? Havada bizim çıkmamızı engelleyecek kadar bir sıkıntı yok?
Emir selam seninle konuştuk biliyorsun.
Uludağa giderken feribotla gidin demiştin.Son güncellemelerle beraber yola devam edebiliriz dimi? Havada bizim çıkmamızı engelleyecek kadar bir sıkıntı yok?
gece hasretiniz son bulacak
ne kadar erken çıkarsanız o kadar iyi,feribot uygun ama 1-2 saat sekerse rüzgardan iptal olabilir.o gün kar geliyor zaten yollarda sıkıntı doğurabilir.O yüzden erkenliğe göre feribot-karayolu diye seçenek gider benim için
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
23-24 ü denizli- afyon ciddi kar alacak demiştin. devam ediyor mu öngörü? denizli merkez kar kasarmı![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Balıkesirde kar yağsın biriksin yollar kapansın istiyoruz Emir ne yapmamiz lazim yagış duasına mı çıkalım![]()
Bu gudubet Ankaraya yine bi halt yağmaz![]()
O kadar dalga geçtik goy goy vs şimdi harbiden İzmirde kar yağıyor, tutacağından değilde insan bi sevindirik oluyor![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Sistem patates oldu herhalde, emir haricindeki tahminciler öyle söylüyorlar. Bu iş tahmin işi, adı üstünde tahmin bunu unutmamak gerek.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Bu sabah Bartın'da yollar buz. Döner kavşakta arkadaşı beklerken arkası öne gelen dolmuşlar mı dersin, istemeden yanlayan önden çekişliler mi dersin arabalar epey sıkıntı yaşadı.
2 saat kalana kadar her şeyin değişebildiği, modellemeler üzerinden tahmin yapıldığı sürece çok iddialı olunmaması kanısındayım. Parametreleri okumak, değerlendirmek, analiz etmek ilgi,bilgi istiyor ancak iddialı tahminde bulunmak ap ayrı bir şey. Yapılan tahminlerde olabilir, olması bekleniyor yada yüzde verilerek konuşulması daha yerinde olur. Sonuçta aynı hava koşullarını modellemek ile pratiği arasında dünyalar kadar fark var. Mühendislik okuyanlar bu konuda iyi kötü bir bilgiye sahiptir. 2+2 her zaman dört etmez diye öğretirler, yer gelir 5 olur, 7 olur.
Şimdi gece 3 te akıyor muyuz Emir Bey?
Emir, 26 sı sakarya düzce zonguldak için bir tahmin varmı, 27 sinde gelecek sistemden bahsedilmişti önceki mesajlarda, senelik izini hava durumuna göre planlıyorum, Teşekkürler.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an için detaylı inceleyemedim ama Ctesi öğlen gibi hafif bir yağış alacak istanbul. İstanbulda bugün komedi gibi bi basınç değişikliği oldu mesela. Hava bir anda ısındı.
IN BOOST WE TRUST
patates mi oldu yani sistem![]()
bu gece kar alacak,23-24 hafif karlı ama değişecek.bu akşam-gece yi bekleyin.
konya biraz sıcaklık sıkıntısı çekti ama 2 tane taş gibi sistem alacak az sabr..
aynen öyle.. modelcilik süründürür.. ana tabloyu görenler rahat olur.. patates diyenler patates olacak haberleri yok..
şu an yolda kütlemiz.. 02:15-45 arası bekliyorum batıdan girecek..
ankaralılar rahat olsun sabah beyaz örtü olacak,öğlene kadar kuvvetli..c.tesi akşama kadar kar bizimle
26-27 1 gün oynar en fazla.26-28 arası mutlaka kar var..
zaten beklediğimiz gibi..ısındı diye sistemi patates ettiler.. ne kadar ısınırsa o kadar iyi.evet şaka değil ne kadar ısınırsa o kadar iyi.Deklerin gücü için bu şart.Çoğu kişi bilmez ama 850-700 hpa arası +10'dan fazla olacak ki o dekler 17 şubatdaki gibi dolu dolu yağacak.. Şaşılacak v.b durum yok,istanbul tahmini gayet kolay..
patates diyenler.. Sıkıntı yok ben patates demedikçe diğerleri patates olacak![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)