Bizim efsane kar karadenize gitti.. Lig tv de Avni Akeri gösteriyor sabah temizlenmiş saha ama kalenin yarısına gelmiş kar şu anda... kale kısacık duruyor... İstanbul 20 senenin efsanesini kaçırmış...
Bizim efsane kar karadenize gitti.. Lig tv de Avni Akeri gösteriyor sabah temizlenmiş saha ama kalenin yarısına gelmiş kar şu anda... kale kısacık duruyor... İstanbul 20 senenin efsanesini kaçırmış...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ankaraya kar ne zaman geliyo 2 dir iş yüzünden eridiği saate yetişebildim şubat 1-8 arası olurmu güzel bişeyler
https://www.youtube.com/watch?v=qRv7G7WpOoU
manyaklar snowboard yapiyor karda ya canim cekti.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Bizde isteriz![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Emir kardeşim mgm 2 gün kar gösteriyor nedir durum.
Bizde oyun bitti şu an oyun amerikada.. açıkcası ben istemezdim öyle.. kış değil eziyet.. Kutup girdabı kuvvetli,yüksek ihtimal bize patlayacak.. Şubat 5'e kadar sus pus,ayazlı günler devam.Kıyı kesimler biraz ısınır.Kimse karalara bağlamasın daha efsane sistemlerimiz çok.Nisan'ın başına kadar süremiz var.Ama yaz ciddi kurak olabilir ibre onu gösteriyor..5 şubata kadar tahminler sancılı olur çünkü bir çekirdek bir bomba var ama nereye sallanacağı sürekli değişiyor.İngiltere ısınmalı,Amerika'nın doğusunu kar terketmeli ve akdeniz ısınmalı.. Hepsini denk getirirsek olay bizde,ama 3 maddeden 2'si denk gelirse ülkenin sadece belli kesimi efsane yaşar.. 1-2 daha böyle devam sonra veri analizleri toplar burda beraber değerlendiririz.Şu an elde tutulur bir veri yok..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Burası ara ara yagiyor ara ara sanki hic yagmamis gibi havada bulut yokne ara gelip gidiyor anlamadim
acayip soğuk ama uzun zamandir böyle soğuk olmuyordu..
6 subat mecburi kocaeli-ankara seyahatim var.. ertesi günüde dönüş..
Herhangi bir öngörünüz varmıdır?
Amerika tahmini hiç yapmadım,yüzeysel bakıyordum o da arada.. amerikanın yüzey şekillerine iyi bakmam lazım ki yavaştan amerika-avrupa için çalışıyorum.. Yeryüzü şekilleri ve karakteristik özelleri çok etken çünkü.. Şu an tek gördüğüm ay başına kadar kar-soğuk sürecektir sizde.Bana özel bir lokasyon verirseniz oraya yoğunlaşabilirim.
şu an kar-soğuk görünüyor ama değişime çok açık.
%90 iptal olabilir..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ozel arastirmalar fln yapmani gerektirecek birsey yok sadece meraktan sordum. Ama projelerin arasinda tum dunyaya yogunlasmak varsa Washington DC- Baltimore hattindayim.
Amerikanin durumu bizim icin kotu oldu satislarimizin %80 ini abd ye yapiyoruz bir sure patates oluruz heralde. Resmen hayat durmus.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Sabah 9:15te uçağımız var istanbula. Kısmetse anneme araba alıcam, akşam da döneriz diyordum. İnşallah bir güncük istanbul-ankara rahat durur...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Emir kardeşim bir haritalı gösterge linki vermiştin daha önceden eğer kar yağışı varsa o bölge yeşil oluyordu. O linki tekrar verir misin?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)