Emir bir tanedir, gerisi hikayedir
Yola çıkacağım zamanlar saate bile Emir ile karar veririz, dolu haberi verir arabayı kapalıya çekeriz. Emir bizim
rus kökenli bi milyarder falan olsam seni yanıma özel meteroloji uzmanı olarak alırdım vallahi abi ya. memleket özlemiyle tutuşup kar görmek isteyince sigara yakıp "şu beyaz *** ne zaman yağacak jason" diye sorardım.
27 aralık gidişte sıkıntı yok,28 kötü 29'da kötü..dönüşü belirlemek için p.m'den 1 gün öncesi haberleşelim..
22si sabahı istanbul-bolu-samsun hattı çok hafif kar yağışlı,ordu ise 1 tık fazla.. 22si akşam 22-23 gibi bolu samsun hattı kar olarak güzel.23-24 aralık ordu/çarşamba kar zayıf hatta yok gibi..ama 24 gecesi ile 26 aralık öğlene kadar güzel kar ve soğuk var.yine detaylar değişirse whatsapptan yazarım.
zor..rötar için çok ekstrem bir durum yok
hahahahhahbakalım yarın sabah cevat dündar sokakları benim
hahah
her şey audimiz için
![]()
![]()
yaratıcı yorumuna bayıldım çok teşekkür ederim![]()
İyi dilekleriniz düşünceleriniz için teşekkür ederim..
Son radar güncelleri ;
Ankara ;Yarın sabah 10-11 kadar ara ara kuvvetli ince sık şekilde kar devam edecek.Ardından ayaz derken perşembe sabah 10-11 gibi tekrar kar başlayacak.Ocak 5'e kadar kar soğuk bizimle.
İstanbul ;Yağışlar dek'e dönüp belli yerleri etkileyecek.Denk gelen yerlerde kuvvetli yağış olabilir.Nereye denk gelir v.b net değil salaş halde geliyorlar çünkü..Hatta şu an başlamış olsa gerek..Sabaha karşı etkisi çok hafifleyecek.Yılbaşı için beklediğim durum için sinyaller çok kuvvetlendi.Mgm'nin uzun vadesinde süpriz olarak görünecektir
Bursa ;Gerekli açıklama resimde mevcutdur![]()
Balıkesir ;Açıklama resimde mevcutdur.Beklenti diğer yerlere oranla düşük tutulmalı.
Radar verileri gece 12 baz alınarak verilmiştir.Postu yazdığımda gecikme olduğundan şu an yazdığım durumlar yaşanıyor/yaşanmış olabilir.
Yılbaşı için tüm türkiyeyi ciddi soğuk ve yağışlar bekliyor diyebiliriz.Aylar öncesi sinyalllerini gösterdiğim veriler şu an güçlenerek devam ediyor
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Emir kral adamsın harbiden, bir de laf atıyorlar. Bizim millet acaip ya. Tahmin başı para alıyorum desen sıraya girerler ama.
Acaip kar yağıyor. Bence yarın okullar tatil olabilir Ankara'da.
Adamsin EmirAdam kocaman beliritiyor tahmin bence diye buna rağmen beğenmeyen kulp bulan varsa kapi sag ust kosede çarpı seklinde duruyor
1881 - 193∞
Kendisiyle hiç muhabbetim olmamasına rağmen, beni karcı dede yaptı Emir
Konya'da okulların tatil olup olmayacağını millet bana soruyordu, forumdan gördüklerimle bana müneccim muamelesi yaptılar yemin ederim
Kısaca üstünü görmedim ne kadar hava durumu uygulaması vs varsa 2 hafta önceden tahminlerinin yanlış olduğunu %90 bilen görmedim
Birde İstanbulda kar görsemde eğlenceye çıksak keşke
Yarın (Perşembe) sabah 6:30 da Esenboğadan - Atatürk havalimanına uçağım var , yine akşam Atatürkten - Esenboğa ya uçağım var 19:00 da. Herhangi bir rötar olur mu sizce ? Rezil olmayalım özellikle Ankara'dan gidiş için. Teşekkürler.
ABO TRADING
STR
gün içinde yoğunluktan yazamayacağım gibi..ama son görüntülere baktım ay sonu cidden ttüyler diken yaptı..takibe devam eğer son 36 saate girerse bahsettiğim yağış ankara 50+ cm yağar.. Dediğim gibi modellerin önceden göremediği vurgun olacak inşallah takibe devam..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)