User Tag List

Sayfa 799/999 ÝlkÝlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
18969 sonuçtan 15.163 ile 15.181 arasý

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduðundan kapanmýþtýr)

Yaþ
    33
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasýndan hareketle çok sýkýntý yaþar mýyýz acaba?

mikelazi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    50
    Þehir
    kadýköy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý GSÝ CLUB Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    17 ocak - 22 ocak dilimi.. Bütün ülkeye acil alarm verilesi bir durum gözüküyor..
    nasýl yani

þuan k.köy günlük güneþlik 10derece

erayakar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    45
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma günü için tüm haber kaynaklarý yoðun kar diyor

TheAce - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Bostancý
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý fdoganb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasýndan hareketle çok sýkýntý yaþar mýyýz acaba?
    geçen perþembe günü de ayný þey oldu yol kapandý giden araçlarýn hepsi geri döndü. cumartesi için kartepeye gitmek ciddi risk çýkamama yol kapanma durumu muhtemel.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

serhat_evl - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý ef186 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bak güzel kardeþim.
    Her yerin bir uslubu bir düzeni var.
    Senin evine gelip evinde misafir olan birine cahil dersem bana kapýyý gösterirsin.
    Biz sana kapýyý da göstermedik, dedik ki bu forumda bu hareketin yanlýþ. Önce oku öðren özümse.
    Ülkenin hali de aslýnda bu. Emek veren insanlara Cahil diyebilmek, yolda otomobil kullanýrken empati yapmak yerine o yol benim hak benim demek. Ülkenin hali senin yaptýðýn benzer yaklaþýmýna karþý, doðru bildiðini savunanlar sayesinde düzelir inþallah.
    Halen Cahillikten kurtarmaktan falan bahsediyorsun... Yazdýðýn yorumlara itimat etmek için önce sana itimat etmek bu forumun özelliklerindendir.
    Bak kötü biri olduðunu düþünmüyorum bu nedenle halen forumdasýn ve bence ortamý anladýðýnda sende hak vereceksin, ama bu algýyý zorlayacaksan gelip bu foruma üye olan sensin, sana üye olan biz deðiliz forum da bir mecburiyet deðil senin için ...

Bu konuda daha fazla kiþisel konularý konuþmayýp konunun özünden devam edelim.
    Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
    Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.

Havayý Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    31
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý serhat_evl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
    Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.
    ben senin tahminini gördüm eline saðlýk özenip güzelce yazmýþsýn.. üslup hatasý v.b oldu daha fazla konuyu deþelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diðer arkadaþlarda buraya bol bol verilerle yazsýnlar yorumlasýnalr birbirimizin açýðýný kapatalým.Ben bana cahil dememiþ duymamýþ gibi sayýyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalým kýrmayalým kendimizi.. Bilgilermizide sakýnmayalým.. Tekrardan yaptýðýn tahmin için eline saðlýk umarým kendini geliþtirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

BarKing - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    Istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be ilk kez bir tartýþmanýn bu forumda medenice insan gibi iletiþim kurularak çözüldüðünü gördüm yeni yaþýma girdim resmen, Cidden anlamýyorum bazý insanlarý hýrtlýðý zontalýðý delikanlýlýk erkeklik sanýyolar heralde, Merak etmeyin insan gibi medenice konuþunca totoþ olmuyosunuz, Ýnsan oluyosunuz...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Aranel Ciryatan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    41
    Þehir
    istanbul/Bostancý
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü kýz istemeye Zekeriyaköy'e gideceðim. Kar durumu konusunda son geliþmeler neler sistemde deðiþiklik var mý?
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarýnýn Buluþma Noktasý

Yaþ
    35
    Þehir
    Istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabýn tahminleri hakkýdna ne düþünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalýrmýyýz?

Yigit-Y - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    ÝST
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alýntý BarKing Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabýn tahminleri hakkýdna ne düþünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalýrmýyýz?
    Kar lastiðini geçtim quattro ile kesin yolda kalmazsýn
    Ýnsanlar ikiye ayrýlýr. Ýþine gelenler iþine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakýn için Kuran'ý oku, vatanýn için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnýz kalmayý göze alacaksýn...
    Dr.ECU

Yaþ
    35
    Þehir
    Istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abime lazýmdý allroad ona verdim R8 leyim þu anda, 245/35/19 305/30/19 pirelli sottozero serie 2 kýþ lastiði var.

R8 in quattro sistemi iþ görürmü bakalým. yakalanýrsam garaja kadar kazasýz belasýz ulaþtýrsýnda.

Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý GSÝ CLUB Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben senin tahminini gördüm eline saðlýk özenip güzelce yazmýþsýn.. üslup hatasý v.b oldu daha fazla konuyu deþelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diðer arkadaþlarda buraya bol bol verilerle yazsýnlar yorumlasýnalr birbirimizin açýðýný kapatalým.Ben bana cahil dememiþ duymamýþ gibi sayýyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalým kýrmayalým kendimizi.. Bilgilermizide sakýnmayalým.. Tekrardan yaptýðýn tahmin için eline saðlýk umarým kendini geliþtirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
    Anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim kardesim evet cahilce dedim ama bunu hakaret icerikli demedim yanlis kelime kullandim kabul ediyorum ama bunu bir kufur hakaret asagilama olarak kullanmadim
    Yanlis anlasildim tekrardan senden ozur diliyorum. Zaten o mesajdada sana senin bilgili bi insan oldugunu oyle dusunmenin beni sasirttigini soylemistim. Buyutmememiz bu olayi cok guzel sonucta ikimizde insanlarla biseyler paylasmak icin bu isi yapiyoruz. Benim yasimi merak edenler olmus. Ben 22 yasindayim ve lise 1 deyken bu modelcilik tahmin islerine bulastim ortalama 7 yildir bunlara kafa yorarim. Bunu yapmamdaki amacta cevremi arkadaslarimi bilgilendirmek. Ayni amac icin calistigimizi dusunuyorum egerki tahminlerim silinmezse tahminlerime devam etmek isterim...

Yaþ
    31
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.

Yaþ
    31
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.

ghibli06 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    50
    Þehir
    Ankara, Çayyolu
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gece karlý gözüküyor, yerler buz, buzun üzerine tekrar yaðdýðýnda sanýrým þartlar çok zor olacak, hanýmýn arabayý parketmekten helak oldum, evin önü komple buz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

997TT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    50
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emir;ben bu sistem icin senden once tahmin yaptim,benide yanina alsana
    Tutarsa maasda verirsin...

Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaþlar merhaba tekrardan tahminimi paylaþacaðým sistem ufaktan girmeye baþladý bugun ve yarýn yaðmur þeklinde devam edecek yaðýþlar cuma akþam ve gece istanbul genelinde kar þeklinde etkisini gösterecektir.Cuma günü sabah 10-12 derecelerde seyredecek olan sýcaklýk cuma gecesine kadar hýzlý bir þekilde -2 derecelere kadar düþecek.Ben bu sistemde avrupa yakasýnýn çok güzel kar yaðýþý alacaðý görüþündeyim.Cuma günü soðumanýn erken yaþanmasý halinde iþ çýkýþýnda sýkýntý yaþanabilir dikkat.Bu sistemin beklenenden fazla soðuma yapmasýný bekliyorum.Geçen aldýðýmýz sistemden ötürü deniz ve toprak sýcaklýklarý uygun seviyelere düþtü.Soðuk hava pek bir dirençle karþýlaþmadan giriþ yapacak.9-10 ocak tarihlerine kadar kar yaðýþlarý yer yer kuvvetli olmak üzere devam edecek.Kar yaðýþýnýn en yoðun olacaðý tarih ise 7 ocak cumartesi olacaktýr.9-10 ocak tarihlerinde ise sea effect þeklinde yaðýþlar olmasýný beklemekteyim.Bu sebepten ötürü 9-10 ocak tarihlerinde beklenenden fazla ani ve kýsa süreli yoðun kar yaðýþlarý olabilir.Sistemimiz uzun soluklu bir sistem 4-5 günlük ömrü var ve bu 4-5 günde sýcaklýklar + dereceleri göremeyecek gibi duruyor bu sebepten dolayý güzel kar birikimi yapmasýný bekliyorum
    Kar kalýnlýðý için benim tahminim 20cm ve üzeridir.Aþaðýda paylaþtýðým görselde ekstrem olarak istanbul için kar kalýnlýðý 70cm lerde görünüyor.Ne diyelim ucu açýk bir sistem.Siklon anadolu ve karadeniz üzerinde ikiye ayrýlýyor.Her an herþey olabilir saðlýcakla kalýn[IMG][/IMG].Hepinize iyi forumlar bunuda buraya býrakayým;

SULTANOGLU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    41
    Þehir
    Münster
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu kadar uyarýlar üstüne arabayý direk kapalý garaja koyucam. hava artý dereceleri görmeyecek konusu baya korkuttu.
    74 model sehpa...

Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (!!!)Son güncellemelerden sonra acil uyarý yayýnlama gereði duydum lütfen cuma gününden itibaren çevrenizde yaþayan evsizleri ilgili birimlere bildirin zira aþýrý soðuk bir hava olacak.Sýcaklýklarýn Ýstanbul'da yer yer -6 -7 derecelere düþmesini beklemekteyim lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun.Araçlarýnýzý sakýn sakýn yollara çýkarmayýn.Umarým donma vakalarýyla karþýlaþýlmaz.(!!!)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)