cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasýndan hareketle çok sýkýntý yaþar mýyýz acaba?
cumartesi için kartepeye gidicez günübirlik. anadolu yakasýndan hareketle çok sýkýntý yaþar mýyýz acaba?
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Ben yanlis anlasildigimi soyleyip ozur diledim ve tahminimi yaptim
Burda mesajimi silmekteki amac nedir ona anlam veremiyorum. Kimsenin hakkini yemedim yanlis kullandigim kelimeler varsada kusura bakmayin dedim gercekten mesajimin silinmesini anlayamiyorum o mesajda yanlis hic birsey yoktu.
ben senin tahminini gördüm eline saðlýk özenip güzelce yazmýþsýn.. üslup hatasý v.b oldu daha fazla konuyu deþelemeyip konu özüne dönelim.Sen ve diðer arkadaþlarda buraya bol bol verilerle yazsýnlar yorumlasýnalr birbirimizin açýðýný kapatalým.Ben bana cahil dememiþ duymamýþ gibi sayýyorum ve konu özünde ilermesi için iyi niyet bekliyorum.Sonuçta herkes emek veriyor kafa yoruyor gereksiz yormayalým kýrmayalým kendimizi.. Bilgilermizide sakýnmayalým.. Tekrardan yaptýðýn tahmin için eline saðlýk umarým kendini geliþtirerek konuda daha aktif olursun,oluruz..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Vay be ilk kez bir tartýþmanýn bu forumda medenice insan gibi iletiþim kurularak çözüldüðünü gördüm yeni yaþýma girdim resmen, Cidden anlamýyorum bazý insanlarý hýrtlýðý zontalýðý delikanlýlýk erkeklik sanýyolar heralde, Merak etmeyin insan gibi medenice konuþunca totoþ olmuyosunuz, Ýnsan oluyosunuz...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Pazar günü kýz istemeye Zekeriyaköy'e gideceðim. Kar durumu konusunda son geliþmeler nelersistemde deðiþiklik var mý?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarýnýn Buluþma Noktasý
SEA EFFECT (@EffectSea) on Twitter Bu hesabýn tahminleri hakkýdna ne düþünüyorsunuz... kar lastikli a4 quattro ile yolda kalýrmýyýz?
abime lazýmdý allroad ona verdim R8 leyim þu anda, 245/35/19 305/30/19 pirelli sottozero serie 2 kýþ lastiði var.
R8 in quattro sistemi iþ görürmü bakalým. yakalanýrsam garaja kadar kazasýz belasýz ulaþtýrsýnda.
Anlayis gosterdigin icin tesekkur ederim kardesim evet cahilce dedim ama bunu hakaret icerikli demedim yanlis kelime kullandim kabul ediyorum ama bunu bir kufur hakaret asagilama olarak kullanmadim
Yanlis anlasildim tekrardan senden ozur diliyorum. Zaten o mesajdada sana senin bilgili bi insan oldugunu oyle dusunmenin beni sasirttigini soylemistim. Buyutmememiz bu olayi cok guzel sonucta ikimizde insanlarla biseyler paylasmak icin bu isi yapiyoruz. Benim yasimi merak edenler olmus. Ben 22 yasindayim ve lise 1 deyken bu modelcilik tahmin islerine bulastim ortalama 7 yildir bunlara kafa yorarim. Bunu yapmamdaki amacta cevremi arkadaslarimi bilgilendirmek. Ayni amac icin calistigimizi dusunuyorum egerki tahminlerim silinmezse tahminlerime devam etmek isterim...
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
genel kitle için iyidir,ön görüleride mantýklý.+Melik Ahmet TAÅžTAN (@Nowcasting_Turk) on Twitter kendisiyle tanýþmýþlýðým vardýr mgm'de iþini ciddi yapan 1-2 adamdan birisi.. + Mehmet Can tanyeri'de takip edebilirsin.
bu gece karlý gözüküyor, yerler buz, buzun üzerine tekrar yaðdýðýnda sanýrým þartlar çok zor olacak, hanýmýn arabayý parketmekten helak oldum, evin önü komple buz...
Arkadaþlar merhaba tekrardan tahminimi paylaþacaðým sistem ufaktan girmeye baþladý bugun ve yarýn yaðmur þeklinde devam edecek yaðýþlar cuma akþam ve gece istanbul genelinde kar þeklinde etkisini gösterecektir.Cuma günü sabah 10-12 derecelerde seyredecek olan sýcaklýk cuma gecesine kadar hýzlý bir þekilde -2 derecelere kadar düþecek.Ben bu sistemde avrupa yakasýnýn çok güzel kar yaðýþý alacaðý görüþündeyim.Cuma günü soðumanýn erken yaþanmasý halinde iþ çýkýþýnda sýkýntý yaþanabilir dikkat.Bu sistemin beklenenden fazla soðuma yapmasýný bekliyorum.Geçen aldýðýmýz sistemden ötürü deniz ve toprak sýcaklýklarý uygun seviyelere düþtü.Soðuk hava pek bir dirençle karþýlaþmadan giriþ yapacak.9-10 ocak tarihlerine kadar kar yaðýþlarý yer yer kuvvetli olmak üzere devam edecek.Kar yaðýþýnýn en yoðun olacaðý tarih ise 7 ocak cumartesi olacaktýr.9-10 ocak tarihlerinde ise sea effect þeklinde yaðýþlar olmasýný beklemekteyim.Bu sebepten ötürü 9-10 ocak tarihlerinde beklenenden fazla ani ve kýsa süreli yoðun kar yaðýþlarý olabilir.Sistemimiz uzun soluklu bir sistem 4-5 günlük ömrü var ve bu 4-5 günde sýcaklýklar + dereceleri göremeyecek gibi duruyor bu sebepten dolayý güzel kar birikimi yapmasýný bekliyorum
Kar kalýnlýðý için benim tahminim 20cm ve üzeridir.Aþaðýda paylaþtýðým görselde ekstrem olarak istanbul için kar kalýnlýðý 70cm lerde görünüyor.Ne diyelim ucu açýk bir sistem.Siklon anadolu ve karadeniz üzerinde ikiye ayrýlýyor.Her an herþey olabilir saðlýcakla kalýn[IMG][/IMG].Hepinize iyi forumlar bunuda buraya býrakayým;
Ben bu kadar uyarýlar üstüne arabayý direk kapalý garaja koyucam. hava artý dereceleri görmeyecek konusu baya korkuttu.
74 model sehpa...
(!!!)Son güncellemelerden sonra acil uyarý yayýnlama gereði duydum lütfen cuma gününden itibaren çevrenizde yaþayan evsizleri ilgili birimlere bildirin zira aþýrý soðuk bir hava olacak.Sýcaklýklarýn Ýstanbul'da yer yer -6 -7 derecelere düþmesini beklemekteyim lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun.Araçlarýnýzý sakýn sakýn yollara çýkarmayýn.Umarým donma vakalarýyla karþýlaþýlmaz.(!!!)
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)