İstanbulun belirli bölgelerine yağmur yagıyormuş sanırım ama Ümraniye bölgesi sanırım mahrumiyet bölgesi damla düşmedi daha
İstanbulun belirli bölgelerine yağmur yagıyormuş sanırım ama Ümraniye bölgesi sanırım mahrumiyet bölgesi damla düşmedi daha
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bodrumda 1 haftada iki kez yağış gordum , dunki normaldi fakat geçen haftaki gok gurultulu sağnaktı bayağı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bayramda hava nasıl olur acaba su amele yanıklarından kurtulmak lazım![]()
bu akşam bayram + gelecek günlere dair tahmin yazmayı düşünüyorun.Ayrıca tatil yöresi soracaklar yorum yapsın hepsini toplu cevaplayım
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Bu sene yaz gelmeyecek sanırım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@GSİ CLUB bayramda Balıkesir-Ayvalık piliiz![]()
Bulutlu gün bile yokBende arife günü gidiyorum salı dönüyorum 5 gün çalışıyorum 5 Temmuz Çarşamba tekrar gidiyorum.
Bodrum icin Temmuz Ayı Hava Durumu 2017 - Muğla Turkiye İcin AccuWeather Tahmini (TR)
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Emir selamlar.
Perşembe akşamı yola çıkacağım; çarşamba sabahı da tekrar geri döneceğim. Keşan üzerinden Çanakkale, Ayvacık' daki yazlığıma ailemi ziyarete gidiyorum. Hiç yağmur yağışı ile karşılaşma ihtimalim var mıdır? Eğer var ise işlerim biraz yoğun. Hiç arabayı yıkatmayla uğraşmayayım
Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık...
Bu meyvsimleri kontrol etmiyolarsa bende neyimHAARP olaylarini iyice bir arastirmak istiyorum. Ne hikmetse ramazan bitiyor yaz geliyor. Tam bir ilkokul terk ergen gibi konustum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)