İstanbul'da yarın hafif yağmur ve sulu kar var, sıcaklık 4 derece. Çarşamba günü kente kar yağacak ama çok hafif, bir çok yere sadece çiseleyecek, aynı gün poyraz çok şiddetli esecek. Perşembe ve cuma kuru soğuk var
yine kandırıldık
İstanbul'da yarın hafif yağmur ve sulu kar var, sıcaklık 4 derece. Çarşamba günü kente kar yağacak ama çok hafif, bir çok yere sadece çiseleyecek, aynı gün poyraz çok şiddetli esecek. Perşembe ve cuma kuru soğuk var
yine kandırıldık
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Sonuc itibariyle malesef accu ve iphone yine dogru cikardi ve %90 orani benim icin hala gecerli detaylarindan cok anlamam gunluk bakiyorum zaten hava durumuna.
Bu arada baktim kar bize gelmeyecek pazar gunu aldim coluk cocugu abanta gittim karlarda yuvarlandik![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Gazetelerin haber siteleri tam 10 gündür ara ara
-Kar kapıda
-Meteoroloji gün verd
-Beyaz örtü
-Bla bla bla diye haber yapıyorlar ve hepsinde de telefona baktığımda haberlerle alakaları yoktu
Ocak sonu şubat başı güzel bir sistem gelebilir gibi gözüküyor.
Karayoluyla istanbuldan trabzona gitmeyi dusunuyorum. Yarin sabah yola cikma planim var. Yol durumu nasil olur acaba? Sistem ne soyluyor
8 subatta fuar icin frankfurta gidiyorum 8-12 subat arası frankfurt köln dolaylarında hava ne durumda olur kar yagısı ile karsılasma olasılıgımız var mıdır ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Emir selam,
Pazar günü İstanbul'dan çıkıp Malatya ya gitme durumu var. Ordan da Maraş Elbistan santrale ineceğiz. Araçta kış lastiği takılı güvenlik olsun diye zincir de var bagajda.
Yol durumu nasıldır çok sıkıntı yaşanır mı? Pazartesi akşam da aynı yol geri dönülecek.
Bu sene kar görmücez heralde. ben umudu kestim valla.
#KGdetanirlar
Dün haberlerde bu İstanbulda yükselen gökdelenlerin havada bir ısı tabakası oluşturduğu için kar yere düşene kadar yağmura dönüştüğünden önümüzdeki seneler İstanbula hiç kar bile yağmayabilir diyordu.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Yapılan yapılar etkisini 1 yıl içinde değil 10 yıl içinde gösterir doğanın dengesi ile ölçüp biçilmeden yapılırsa yapılar daha çok çekeceğimiz var
www.yapi.com.tr'den ufak bir alıntı yapayım
Risk analizi işletme sırasında yapılacakmış!
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Nisan 2013'te yayınladığı Nihai ÇED Raporu’nda şu tespitler yer almıştı:
* “Havalimanının kurulacağı bölge Kuş Göç Yolları üzerindedir. Geçen kuş sayıları şu şekilde özetlenebilir: Minimum 500.000 leylek (Ciconia ciconia) ve 25.000 kara leylek (Ciconia nigra), minimum 250.000 yırtıcı kuş, başlıca şahin (Buteo buteo), arı şahini (Pernis apivorus) ve küçük orman kartalı (Aquila pomarina).”
* “Kuş uçak çarpışmaları ile ilgili risk analizi ancak faaliyetin inşaat ve işletme aşamasında kuş sayımları yapılması ile birlikte hazırlanabilecektir. Alanın kuş göç yolları ve kuş-uçak çarpmaları açısından değerlendirilebilmesi ve tedbir önerilerinin geliştirilebilmesi için ilkbahar ve sonbahar göç döneminde, göçmen ve yerli türler ile kışlayan türler iki yıl süreyle izlenerek, göç yolları ve uçuş rotaları belirlenecektir. Yapılacak gözlem sonuçlarına göre getirilecek tedbir ve öneriler uygulanacaktır. Bakanlık gerekli gördüğü takdirde havalimanına işletme ruhsatı verilmeden önce kuş gözlem radarlarının kurulması gibi ek tedbirler isteyebilecektir.”
* “Özellikle çarpışma bir kuş sürüsü ile yapılmış ise durum uçuş güvenliği açısından çok daha vahimdir, çünkü aynı anda birçok hasar meydana gelebilir ve hatta hava aracının tüm motorları birden zarar görebilir. Böyle bir durum meydana geldiğinde ve uçağın tüm motorları birden hasara uğradığında eğer uçak yere çok yakın bir konumda ise, pilotun durumu toparlaması için yeterince zaman ve yükseklik mevcut olmadığından, kuş çarpması neticesinde uçağın düşmesi de olasıdır.”
Anadolu Hisarı'nda 5 dakika önce lapa lapa kar yağıyordu. Şimdi güneş açtı.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)