User Tag List

Sayfa 911/999 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
18969 sonuçtan 17.291 ile 17.309 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levent te şuan bildiğin tipi şeklinde yağıyor yarım saat yağsa burası pert olur
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene kış lastiksiz tırlar yüzünden 6 saat yolda kalmıştık ama yine de keşke yağsa diyor insan
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ankara'da hafif atıştırıyor

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepede 5-10 dk tipi şeklinde atıştırdı an itibari ile herhangi bir yağış yok ama çok soğuk
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamlıca yağıp yağıp duruyor. Tutunamadı.

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümraniye 10dk bir attı sonra kesti

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bugün İzmir deki yılın en soğuk günü. Valla biz soğuğu sevmiyoruz. Nezaman derecelr tahmini 15 lere geri döner
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksama tutar umarim gosterip vermeyen kasar gibi bi aciyo bi kapiyo bu ne ya
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul/Güneşli heryer bembeyaz oldu tipi şeklinde yağıyor. Böyle giderse yaz lastikli araçlar yüzünden akşam eve zor gideriz.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya yağmurlu

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beylikdüzü sulu kar yağıyor .

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maltepe tipi var, ama tutmaz belli
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osurur gibi atistirio zincirlikuyuda arada
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önceden bahsettiğim gibi istanbul beklenti dahilinde kış geçiriyor.Ancak diğer türkiye bölgelerine baktığımızda yağış olarak iyi ama kar olarak fakir gidiyor..Bu sene son 24 saatde bile modellerin ciddi bir sinyal verememesi bende dahil çoğu yorumcuyu yormuş ve artık ne çıkarsa bahtımıza olayına döndürmüştük.Lakin ben gücümü kaybetmeden her gün sinyal kovalamaya devam ediyorum.Aslında bizim ülkemiz harici avrupanın doğusu ve rusyada henüz sıkı soğuklara kavuşmamış durumda.Bu durumdan dolayı güçlü sinyal çakıp ben efsane olurum diyen sistemlerin bir çoğu zayıflayıp ülkemize gelmiş bulunmakta.Son 2gün güncellemelere bakılırsa yavaştan tepemizdeki soğuk ve koridor hareketlenmeye başladı.Şubat başındaki sistemenede bel bağlamayın hızlı ve etkisiz olacağını düşünüyorum.Şubat başı sistemi iç bölgelere yarayabilir.Temkinli yaklaşıp ciddi kar için şubat 7-15 arası bir dilim düşünüyorum.. Daha önce şubat başı düşünüyordum ama ama o sistemin maalesef oluru düşük.. Şubat başına kadarda aralıklı kar soğuk devam edecek.Kış için net bişey demek bu sene için zor.Güya veriler şu an soluksuz kar yağışları olur diyordu ama fos..Belki 1987 martı gibi geç gelip tam vuracak belkide 2007 gibi rezil bir kış olacak.Bundan sonraki süreçi kısa vade tutup takip edeceğiz.Ben her zaman en iyisi vb benim diyemem benden daha iyi tahmin yapanlar bu süreçte vardır olacaktır,elden gelen şu anlık budur.Ne zaman ciddi bir sinyal yakaladım o zaman bu konuyu neşelendirebilirim.İyi akşamlar.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emircım moralını bozma,napalım cok oynak bu sıstemler...

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesiden bu yana iş için izmirdeyim buraya ayda 1 mutlaka gelirim yıllardır

Son 2 gündür izmirde yediğim soğuğu en son konyada askerken yemiştim

Ula dondu götum
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önceden bahsettiğim gibi istanbul beklenti dahilinde kış geçiriyor.Ancak diğer türkiye bölgelerine baktığımızda yağış olarak iyi ama kar olarak fakir gidiyor..Bu sene son 24 saatde bile modellerin ciddi bir sinyal verememesi bende dahil çoğu yorumcuyu yormuş ve artık ne çıkarsa bahtımıza olayına döndürmüştük.Lakin ben gücümü kaybetmeden her gün sinyal kovalamaya devam ediyorum.Aslında bizim ülkemiz harici avrupanın doğusu ve rusyada henüz sıkı soğuklara kavuşmamış durumda.Bu durumdan dolayı güçlü sinyal çakıp ben efsane olurum diyen sistemlerin bir çoğu zayıflayıp ülkemize gelmiş bulunmakta.Son 2gün güncellemelere bakılırsa yavaştan tepemizdeki soğuk ve koridor hareketlenmeye başladı.Şubat başındaki sistemenede bel bağlamayın hızlı ve etkisiz olacağını düşünüyorum.Şubat başı sistemi iç bölgelere yarayabilir.Temkinli yaklaşıp ciddi kar için şubat 7-15 arası bir dilim düşünüyorum.. Daha önce şubat başı düşünüyordum ama ama o sistemin maalesef oluru düşük.. Şubat başına kadarda aralıklı kar soğuk devam edecek.Kış için net bişey demek bu sene için zor.Güya veriler şu an soluksuz kar yağışları olur diyordu ama fos..Belki 1987 martı gibi geç gelip tam vuracak belkide 2007 gibi rezil bir kış olacak.Bundan sonraki süreçi kısa vade tutup takip edeceğiz.Ben her zaman en iyisi vb benim diyemem benden daha iyi tahmin yapanlar bu süreçte vardır olacaktır,elden gelen şu anlık budur.Ne zaman ciddi bir sinyal yakaladım o zaman bu konuyu neşelendirebilirim.İyi akşamlar.
    Peki hiç kar yağmama ihtimali var mı? Yani İstanbul hiç bu şekilde bir kış geçirdi mi? Ben nedense sürekli "eninde sonunda yağacak" kafasındayım

Ne yalan söyliyim karı özledim yani kendimi ayarlarsam haftaya Kartepe'ye gitmeyi düşünüyorum günü birlik

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta perşembe-cuma-cumartesi-pazar kartalkaya ne durumdadır?
    yağış / güneş / hava sıcaklığı?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bu haftaya beklenen en buyuk sıstemde kof cıktı...
    Umarım yanılırım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)