levent te şuan bildiğin tipi şeklinde yağıyor yarım saat yağsa burası pert olur
levent te şuan bildiğin tipi şeklinde yağıyor yarım saat yağsa burası pert olur
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Geçen sene kış lastiksiz tırlar yüzünden 6 saat yolda kalmıştık ama yine de keşke yağsa diyor insan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maltepede 5-10 dk tipi şeklinde atıştırdı an itibari ile herhangi bir yağış yok ama çok soğuk
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaşlar bugün İzmir deki yılın en soğuk günü. Valla biz soğuğu sevmiyoruz. Nezaman derecelr tahmini 15 lere geri döner
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aksama tutar umarim gosterip vermeyen kasar gibi bi aciyo bi kapiyo bu ne ya
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
İstanbul/Güneşli heryer bembeyaz oldu tipi şeklinde yağıyor. Böyle giderse yaz lastikli araçlar yüzünden akşam eve zor gideriz.
maltepe tipi var, ama tutmaz belli
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Osurur gibi atistirio zincirlikuyuda arada
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Daha önceden bahsettiğim gibi istanbul beklenti dahilinde kış geçiriyor.Ancak diğer türkiye bölgelerine baktığımızda yağış olarak iyi ama kar olarak fakir gidiyor..Bu sene son 24 saatde bile modellerin ciddi bir sinyal verememesi bende dahil çoğu yorumcuyu yormuş ve artık ne çıkarsa bahtımıza olayına döndürmüştük.Lakin ben gücümü kaybetmeden her gün sinyal kovalamaya devam ediyorum.Aslında bizim ülkemiz harici avrupanın doğusu ve rusyada henüz sıkı soğuklara kavuşmamış durumda.Bu durumdan dolayı güçlü sinyal çakıp ben efsane olurum diyen sistemlerin bir çoğu zayıflayıp ülkemize gelmiş bulunmakta.Son 2gün güncellemelere bakılırsa yavaştan tepemizdeki soğuk ve koridor hareketlenmeye başladı.Şubat başındaki sistemenede bel bağlamayın hızlı ve etkisiz olacağını düşünüyorum.Şubat başı sistemi iç bölgelere yarayabilir.Temkinli yaklaşıp ciddi kar için şubat 7-15 arası bir dilim düşünüyorum.. Daha önce şubat başı düşünüyordum ama ama o sistemin maalesef oluru düşük.. Şubat başına kadarda aralıklı kar soğuk devam edecek.Kış için net bişey demek bu sene için zor.Güya veriler şu an soluksuz kar yağışları olur diyordu ama fos..Belki 1987 martı gibi geç gelip tam vuracak belkide 2007 gibi rezil bir kış olacak.Bundan sonraki süreçi kısa vade tutup takip edeceğiz.Ben her zaman en iyisi vb benim diyemem benden daha iyi tahmin yapanlar bu süreçte vardır olacaktır,elden gelen şu anlık budur.Ne zaman ciddi bir sinyal yakaladım o zaman bu konuyu neşelendirebilirim.İyi akşamlar.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Pazartesiden bu yana iş için izmirdeyim buraya ayda 1 mutlaka gelirim yıllardır
Son 2 gündür izmirde yediğim soğuğu en son konyada askerken yemiştim
Ula dondu götum![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)