medicanadan çiğdem mahallesine bir buçuk saatte geldik...çukurambarda arabalar çıkıştan iniyordu:D
normalde otoparkta yer bulunmaz ama an itibariyle 5 tane araba var:D
Printable View
medicanadan çiğdem mahallesine bir buçuk saatte geldik...çukurambarda arabalar çıkıştan iniyordu:D
normalde otoparkta yer bulunmaz ama an itibariyle 5 tane araba var:D
Oy oy yorumlar fena. Ben de birazdan çıkıyorum umarım biraz olsun açılmıştır yollar.
kar yağar gökçek bakar...
avm ler tatil olmuş 8 de kapatcaklarmış.
biz mesaiden 4:30 da çıktık 2 saat erken ama yine 6 yı buldu eve gelmem
Biz ankaralılar DELİKANLIyız, her yere afiş asarlar KAR YAĞIŞI OLACAĞI BELİRTİLEN GÜNLERDE KAR LASTİĞİ OLMAYAN ÇIKMASIN diye, "onlar acemilere" söylenir der, çıkarız...
Arkadaş kar yağacak belli, hadi sabahtan YAĞMAZ dedin çıktın kabak lastikli arabanla... Daha neyin peşindesin yağan karı göre göre çıkıyorsun trafiğe!!!
Sitelerden 16:30da çıktım, 20 dakikada 2.5km ilerledim, arada bir dip fren yapıorum gayet rahat duruyor araba, tam gaz yapıyorum, gayet de güzel hızlanıyor ancak sağımda solumda önümde arkamda arabaları görmeyin, frene basan 360 dönüyor... 1011 kawşağına 16:50de geldim, ordan aşağı eğlenceye de 3 km yol war...
Biz DELİKANLI ankaralılarız diye diye diye 3 km yolu 40 dakikada geldim we bana koyan durduğum gibi gayet rahat kalkabildiğim halde kabak lastiklerle benim zamanıma we malıma kasteden hemşehrilerim yüzünden...
esk. Yolunda toplu tasıma magduru ınsanlar onume atladı resmen arabanın camına vurdular :D taksii diye atlayanları hiç karıstırıyorum bıle
ohhh mıs yanlıyorum su an ohhh:D
az önce dışarı çıktım keçiörende kar aynı şekilde yağıyor yollar felç.
işden geldim. sukur pursaklar - basbakan 'ın protokol yolu aydınlık evler altınpark yani . cubuk yolu esenboga yolu akyurt yolu zincir taksanda fayda edecegini sanmıyorum aşırı yumusak kar felaket yagıyor kesinlikle cıkmayın cıkanlar varsa zincir ve agırlıkla cıkmalı bence pursakların o yokusda geri geri kayan bi kaç araba vardı bizim j9 servis. azına kadar adam dolu oldugu halde agırlıkla cıkdık yoksabizde cıkamazdık
Yandex.Haritalar
Yol durumuna şuradan bakabilirsiniz. Araçların ortalama seyir hızları anlık olarak gösteriliyor. Yol bir açılsa çıkıcam da bilkent starbucks mahsur kaldım :D
balgatdan cayyoluna :D arada 1 saat kebapci molasi ile 3.5 saatde geldim her yer donmus halde trafik felc
Golbasindayim 6 seritli bombos kar buz kapli yolumuz kar döne döne basim döndu gelen olursa beklerim ;)
istanbul yolundan cayyoluna 1.5 saate geldım
asti bulvarı pert
cayyolunun ıcınde 5 tane kaza saydım herkes patlamıs saga sola dırege ve bırakıp gıtmısler arabaları
hala yaz lastıklerı ıle yola cıkan avanaklar var umıtkoy koprusunun ustunde kalmıslar arabaları ıtıyorlar
bızım ınsanımız akıllanmaz sıfır alamıyorsan gıt cıkma lastık al oyle yola cık
mamak-ankamall-tandoğan-beştepe-soğütözü bul.-koru mah. 2saat 15dk. Allah yolda kalanlara yardım etsin :(
mamak nata vega dan bırlık mah sadece 5 dakıka:D kıhıhıh
cayyolu incek panoraya kadar kar alti buz . panoradan cankayaya kadar kar ve sulu kar vaziyette yollar.
ben yolda kaldıysam yollar ciddi perttir :) çivili lastik dikmen rampalarında sökmedi. kös kös eve girdik oturduk :) dikkat edin beyler altı fena buz. evin yan bahçesine uçmuş bir jip duruyor adam bırakmış gitmiş.
mamak nata vegadan dikmene 1 saatte anca geldım oranda transit devrilmiş öylece bırakıp gıtmişler sokagada giremedım araba caddede duruyo :D
melih gökcek twitterde yardırıyo yine. Tüm yollar açıkmış 1cm bile kar yokmuş yollarda!
pek park etmişe benzemio :)
http://www.fotoyukle.net/?di=O9A7
Ooo saglam ucmus valla bravo :)
Ben böyle rezillik çekmedim , ulusdan evime gelebilmek için bırakın dolmuşa binebilmeyi zaten insan kuyruğu vardı en az 100m boş taksi bulana kadar canım çıktı dondum resmen 1 - 2 tanesi çalışmıyorum diye almadı :)
çivi yerleri vardı vakumlu lastik. başka bi yere gönderip çivi çaktırdılar.goodyear lastikler. yanlız hondanız sizin olsun mazda ya heryere girip çıkıodum bu anında askıda kalıo. alacam bi jip yine eski günlerime dönecem az kaldı :)
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0001_large.jpg
tekrar cayyoluna dondum, yollar bomboş ve buz icinde. cayyolundan incege cikan yokuş captiva freelander audi ve bmw yigili.
Yollar tam kıvamında yanlamak için güzel ama acemilerde mevcut dikkat etmek gerek :)
Hala trafikte kar lastigi olmadan dolasanlar var. Yokusta patınaja kalıolar. Sırf onlara ınat, yanlarında duruyorum camı acıp nıye trafıge cıktıntın dıye ana avrat dümdüz sövüyorum.
Arkadaşlar ben herkese sölüorum bu böyle kulaktan kulaga yayılır. Kıs lastigi sadece karda kullanılmaz. Ne olur yaw.
Yeminle kampanya baslatıcam :)