ohhh mıs yanlıyorum su an ohhh![]()
ohhh mıs yanlıyorum su an ohhh![]()
işden geldim. sukur pursaklar - basbakan 'ın protokol yolu aydınlık evler altınpark yani . cubuk yolu esenboga yolu akyurt yolu zincir taksanda fayda edecegini sanmıyorum aşırı yumusak kar felaket yagıyor kesinlikle cıkmayın cıkanlar varsa zincir ve agırlıkla cıkmalı bence pursakların o yokusda geri geri kayan bi kaç araba vardı bizim j9 servis. azına kadar adam dolu oldugu halde agırlıkla cıkdık yoksabizde cıkamazdık
Yandex.Haritalar
Yol durumuna şuradan bakabilirsiniz. Araçların ortalama seyir hızları anlık olarak gösteriliyor. Yol bir açılsa çıkıcam da bilkent starbucks mahsur kaldım![]()
balgatdan cayyolunaarada 1 saat kebapci molasi ile 3.5 saatde geldim her yer donmus halde trafik felc
Golbasindayim 6 seritli bombos kar buz kapli yolumuz kar döne döne basim döndu gelen olursa beklerim![]()
istanbul yolundan cayyoluna 1.5 saate geldım
asti bulvarı pert
cayyolunun ıcınde 5 tane kaza saydım herkes patlamıs saga sola dırege ve bırakıp gıtmısler arabaları
hala yaz lastıklerı ıle yola cıkan avanaklar var umıtkoy koprusunun ustunde kalmıslar arabaları ıtıyorlar
bızım ınsanımız akıllanmaz sıfır alamıyorsan gıt cıkma lastık al oyle yola cık
mamak-ankamall-tandoğan-beştepe-soğütözü bul.-koru mah. 2saat 15dk. Allah yolda kalanlara yardım etsin![]()
mamak nata vega dan bırlık mah sadece 5 dakıkakıhıhıh
cayyolu incek panoraya kadar kar alti buz . panoradan cankayaya kadar kar ve sulu kar vaziyette yollar.
ben yolda kaldıysam yollar ciddi perttirçivili lastik dikmen rampalarında sökmedi. kös kös eve girdik oturduk
dikkat edin beyler altı fena buz. evin yan bahçesine uçmuş bir jip duruyor adam bırakmış gitmiş.
RACE WERKS
mamak nata vegadan dikmene 1 saatte anca geldım oranda transit devrilmiş öylece bırakıp gıtmişler sokagada giremedım araba caddede duruyo![]()
Drift or die
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)