rölantide bile sarıyor lastiklerde biyere kadar :D
Printable View
rölantide bile sarıyor lastiklerde biyere kadar :D
bahceliden cıktık golbasi ıstikametıne konya yolu kılitlı..
1 buçuk saattir keçiörenden bahçeliye geldim. :D
Balgat-besevler 1 kusur saat
Besevler-ulus 1 saat
Ne bicim buz olduysa 4 tane kar lastigi kesmiyo rolantide bile sariyo hakkaten :D bunun bide gece 11de isten cikisi varki off..
Yollar berbat her yer buz olmuş kaza yapanlar yolda kalanlar ankara felç
cankayaya gitmem lazim cayyolundan turan gunes de trafik ve yol nasil?
Bilkent kapalı neredeyse. Ama kar lastiği gayet güzel tutuyor sırf denemelik dip gaz yap cek yapıyorum az patinaj üstü topluyor hemen. Kıcı kırık 90 liralık kar lastiği, uludağa çıkarım bunlarla dedirtiyor... Yağış kesmese de yarın tatil olsa işyerleri...
medicanadan çiğdem mahallesine bir buçuk saatte geldik...çukurambarda arabalar çıkıştan iniyordu:D
normalde otoparkta yer bulunmaz ama an itibariyle 5 tane araba var:D
Oy oy yorumlar fena. Ben de birazdan çıkıyorum umarım biraz olsun açılmıştır yollar.
kar yağar gökçek bakar...
avm ler tatil olmuş 8 de kapatcaklarmış.
biz mesaiden 4:30 da çıktık 2 saat erken ama yine 6 yı buldu eve gelmem
Biz ankaralılar DELİKANLIyız, her yere afiş asarlar KAR YAĞIŞI OLACAĞI BELİRTİLEN GÜNLERDE KAR LASTİĞİ OLMAYAN ÇIKMASIN diye, "onlar acemilere" söylenir der, çıkarız...
Arkadaş kar yağacak belli, hadi sabahtan YAĞMAZ dedin çıktın kabak lastikli arabanla... Daha neyin peşindesin yağan karı göre göre çıkıyorsun trafiğe!!!
Sitelerden 16:30da çıktım, 20 dakikada 2.5km ilerledim, arada bir dip fren yapıorum gayet rahat duruyor araba, tam gaz yapıyorum, gayet de güzel hızlanıyor ancak sağımda solumda önümde arkamda arabaları görmeyin, frene basan 360 dönüyor... 1011 kawşağına 16:50de geldim, ordan aşağı eğlenceye de 3 km yol war...
Biz DELİKANLI ankaralılarız diye diye diye 3 km yolu 40 dakikada geldim we bana koyan durduğum gibi gayet rahat kalkabildiğim halde kabak lastiklerle benim zamanıma we malıma kasteden hemşehrilerim yüzünden...
esk. Yolunda toplu tasıma magduru ınsanlar onume atladı resmen arabanın camına vurdular :D taksii diye atlayanları hiç karıstırıyorum bıle