Biraz dolastim trafikte bi kac kazaya denk geldim karin alti buz frene dokunmaya gelmiyor herhangi bir tuzlama calismasi filanda gormedim aman dikkatli olun arkadaslar.
Dikmende yagis fenaa devam ediyor aksam istanbula nasil donecegim bilmiyorum :)
Printable View
Biraz dolastim trafikte bi kac kazaya denk geldim karin alti buz frene dokunmaya gelmiyor herhangi bir tuzlama calismasi filanda gormedim aman dikkatli olun arkadaslar.
Dikmende yagis fenaa devam ediyor aksam istanbula nasil donecegim bilmiyorum :)
Az önce köpeği gezdirmeye çıktım, üstüm kar tuttu, temizledim buz oldu, üstüne yine kar tuttu pes ettim bende :D Akşama fena olacak, şu an Batıkentte yollar açık ama buza doğru gidiyor çok soğuk hava. Bizim köpekte kar köpeği deliriyor eve zor soktum :)
Cayyolu tarafi kotuymus lastiksiz cikmayin.
kar lastiği yoksa çıkmamak lazım,kendinden ziyade diğer insanları düşünmek lazım
demin bitane mersocu geçiriyodu bana sağ taraftan,belli kar lastiği yok,vursaydı inip döverdim..
kanka uygunumda mekan lazım :)
dikmen keklikpınarı konya yolu tarafı pert bilginize..
aynen keklikpinari baya tutmus durumda...
kanka geçenki mekana gideriz kazıdıkları için bişey yapamadığımız,devam ediyo olursa iki araba ineğe gideriz bende dönerim iki üç hatta :D
yok be ilk gittiğimiz yerler cilloptu ya hani orayı diyorum,akşam bi operasyon yaparız demedi deme :D
hııııı tamam mesaj alındı,akşam haberleşiriz :D
yagıs aksam saatlerinde bitiyormus
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü
ivedikten keçiörene geldim yollar felç.lastiği olmayan çıkmasın. Tipi şeklinde yağıyor.
şuan atisan sanayi bölgesi , yıldız sanayi bembeyaz bakalım eve nasıl gidicez
eskisehir yolu konya yolu kilit arkadaslar
Dikmen trafigi felc su an kar lastigi olmayanlari izliyorum :)
aydınlıkevler de felç..