antalyadan gelsek ankaraya yolda kalır mıyız ankaralı arkadaşlar
Printable View
antalyadan gelsek ankaraya yolda kalır mıyız ankaralı arkadaşlar
yoldaki hava durumuna da burdan bakabilirsiniz...
Karayolları Tahmin Sistemi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
kar lastiginiz mutlaka olsun, bu aralar hava sıfırın ustune cikmiyor. suan dikmendeyim hava -12 derece...
böyle souk bi hava yok ankaradan soğudum wallahi
Az önce dışarı çıktım ben böyle soğuk görmedim nasıl bir yer böyle ankara ???
bugun cok soguktu ,benim sayaç donmus ,allahtan patlamamıs,-13 flan gösteriyodu araba saat 9 da
sabah benim araba çalışmıcak kesin.
Yemek yemeye dışarı çıktım dönerken parmaklarımı hissetmediğimi farkettim yok böyle bir soğuk.
araba ısınmıyor ve öküz gibi yakmaya başladı:D
aküsü bitenler sabah beni arayabilir uygun fiyata takviyeye gelirim :hehe:
valla 3 gündür evden çıkmıyorum :D pazar günü bıranç a kadar da çıkmayı planlamıyorum :D
bu sene sağlam kış yaptı tüm türkiye, yıllardır böle soğuk olmamıştı ankarada.
5 senedir gider gelirim , başta sevmesemde , eziyet gelsede ,,, bu son sene yavaştan yavaştan sempati duymuştum ankaraya ,,, acaba evlenince ankarayamı yerleşsem diyodum....taaki bu kışa kadar:D , İstanbulun gözünü seviim bu nedir ya?
Soğuk falan bahane etmeyin... angara gibisi varmı bea.....
Güncel hava durumu veriyim semt Etlik sıcaklık -12
Batıkent -11
kaynak: site tabelası :D
Buzul çağına giriyoruz 2012 filmi aklıma geliyor poffff :( :D
Arabada takılıyorduk allahtan 1 saat falan calıstı sıkıntı yok :D
Bu arada ince ince kar yagıyordu yerler tutmus yıne buzlanma falan yollar cok tehlıkelı..
Kar atıştırıyor Batıkentte iyi mi :)
alakasiz olacak ama isi degerlerine bakinca dayanamadim burasi su anda-20 :o dun gece -24 :o ntv hava durumunda -20 gorunce inanmamistim :)
bursa bile -7 yani .iç bölgelerin o kadar soğuk olması normal.nefes aldığımda ciğerlerim acıyor.zor durumdakilere allah kolaylık versin
Dün akşamki sıcaklık !!!
http://img259.imageshack.us/img259/8671/img0895l.jpg
arkadaş 7 ayı buz gibi geçen bir memleket ya bende bıktım artık bu Ankara'dan :D gözünü sevdiğimin İstanbul'u.... :)
mimiarlık , 3 boyutlu görselleştirme işini burada rahat bi şekilde yapabileceğime insansam çayyolu-ümitköye yerleşicem yerleşmesine.Çünkü hem hatunun işi daha rahat burda , hemde bizim ailedende fertler var.İlerde anne baba da taşınır mesele deil.Ama iş yok bu tarafta.Olsa da İstanbulda on liraya yapılan iş için burdaki bütçe iki lira.İnsanlar para çıkmasın istiyor cebinden.Gerek yok onun için.Aynı eforla az bi maaşa birinin çalışanı olucağıma istanbulda kendi işimin sahibi olurum diye düşünüyorum şuan için.Bakalım kısmette ne varsa o yaşanır gerçi.
duh aksam saat 8 de çayyolunda hava -15 derece idi...yuhh artık ya!
Bu arada dün akşam yağdımı?Kaldığım ev yolun birz aşağısında , bahçe görünüyor.Bahçe de paso karlı zati bişey anlaşılmıyo.Bu arada bidaha yağacak gibimi meteoroloji amca ne diyo?
dikmende kar yeniden basladi...
bu gece hava biraz daha yumuşak -6 :D