beyler çayyolunda evimin havuzundayım...su çok güzel....
Printable View
beyler çayyolunda evimin havuzundayım...su çok güzel....
viskim bitti amarokko! neyse surdan sampanya acayım ben göm perinyon...
Kar isteyen direk incek yoluna çıksın. Sanki farklı bir şehir gibiydi. :)
http://i.imgur.com/dJ4Kk.jpg
laaa buraya niye yagmıooooo
sitenin yollarında verirdik yanı bomboş
ümitköy tarafından geldim eskişehir yolu açıktı
şu an batıkenttede kar felan yok yollar gayet açık temiz
perşembe günü ankaradaydım dondum kardeşim o ne soğuktu öyle yaaa -6/-12 arası geçti bütün gün.. :)
şuan keçiören kalaba lapa lapa
etlik tipi şeklinde cewiz büyüklüğünde kar yağışı altında....
geçen hafta da cumartesi gecesi böyleydi, bakalım yine mi çıksak allaha emanet n'aapsak? :)
Bahçelide azaldı biraz ama kar her yer :D
Dikmende bisey yok cok ilginc
Şu an eve yeni girdim hala başım dönüyor :)
keklikpinari/dikmen de lapa lapa yagiyor...
1 saat önce yozgat bulvarından gectim çıkmasıda inmeside sıkıntı :D
İlkadim/dikmen sakir sakir yagmur yagiyor
Mamak tarafında yağmur yağıyor :)
ben havaalanina gittim geldim az once, asfalt gorunmuyor ve araliksiz yagis vardi.
dikkatlice ve yavas yavas gidilebilir cok gerekiyorsa.
bu gece donan yagmur diye yeni duydugum bir yagis sekli olacakmis ankarada meteroloji aciklama yapmis merakla bekliyorum neymis nasil birseymis diye ama daha goremedim
meteorolojinin sitesinde şöyle yaziyor :
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ankara'da yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan yağışın zamanla kara dönüşerek şehrin yüksek kesimleri başta olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Değişken atmosfer koşullarından dolayı yağışın lokal olarak donan yağmur şeklinde olabileceği de değerlendirildiğinden başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
çok acayip bi durum ama bizim buradada(odtü) yağmur gibi yağıyo ve tutuyo yerler :S
şimdi geldim eve dışarısı felçin felçi arabayı aşşa ışıklara parkettim yokuşu çıkma ihtimalim olmadıgı için yurudum :)
nenehatunda camdan bi bakiyorum yagmur, bi bakiyorum kafam kadar kar taneleri, bi bakiyorum yagmur bi bakiyorum yine kafam kadar kar.... en son baktiimda yine kar vardi
hoşdere dikmen birlikyoğun sisli şuan dikmende kar yağıyo hala
Allah evsizlere dışarıda kalanlara ve sokak hayvanlarına yardım etsin çok zor :(
ankara ne durumda ahali,dikmen sis ve kar altında kalmış durumda şuan fena halde :D
http://i1176.photobucket.com/albums/...1/IMAG0223.jpg
http://i1176.photobucket.com/albums/...1/IMAG0224.jpg
nenehatun fenalarda...
eve şuan girdim cidden dışarısı çok keyifli bi durumda tabi kar lastiğiniz mevcutsa ;) zaten fazladan bi 45 dk kadar dolaşarak geldim yollarında boş olmasıyla biraz eğlenelim dedim :)
çok fena dışarısı.
bahçeli tandoğan dışkapı keçiören felç diğer yerler daha beterdir kesin :D
incek-ümitköy-çayyolu baya etkili şuan buralarda ;) ..............
valla oran sitesinden sonra fena kar vardı inceğe gelirken 1 gibi.. şehirde yağmurumsu değişik bişi yağıyodu.. iiki oyalanmamışım :)
bu saatte kar tam hız dewam ediyor.çayyolundan geldim tüm yollar felçç
kütahyada güneş var bize de gelsin :)