resim koyun arkadaslar meraktan catlıcam burda :D istanbulda alarm var ama gram kar yokk :D burası cok komik hemen panik yapıyolar kar yagacak demeleri bile milleti tribe sokuyo hemen trafik oluyo :D
Printable View
resim koyun arkadaslar meraktan catlıcam burda :D istanbulda alarm var ama gram kar yokk :D burası cok komik hemen panik yapıyolar kar yagacak demeleri bile milleti tribe sokuyo hemen trafik oluyo :D
An itibariyle GOP da durmuştur.
dikmen tarafında da durdu.
yarın belki gelebilirim , ist ank arası ne alemde acaba yağış varmı
Arkdaşlar saat 8 gibi her cuma olduğu gibi ankara forum kapalı otoparktayız oto yıkama tarafında gelmek isteyen olursa buyursun gelsin bekleriz sohbete :)
ana yollar açık ama bizim etliği ara sokakları rezalte durumda.. buz pistinden farkı yok..
eryaman tertemiz kupkuru sabah alarm var diye dolmusla gittik ise rezil olduk yollarda. adam gibi toplu tasima icin sanirim bi 60-70 yilimiz daha var
kırıkkale-ankara yolu kapalı kırıkkale , elmadağ pert ankarayı goremedik daha
Ruzgarla beraber dehset bir soguk var disarda
Caddeler ara sokaklar cam gibi resmen. Fena don var.
Aksam uzeri emekte bi sokak arasinda kaydim az kaldi ortadan giriyodum park halindeki araca
kar varmı bügün ankarada
Kabak tadı verdi artık... :(
bu gece -19 C olacakmış hava sıcaklığı pazar günü ise -26 C olacağını duydum bu arada. aman dikkat
Bol gunesli soguk bir gun...
perşembe gecesi gölbaşında yakalandım kara. Hemen değerlendirdim tabi.. Bu arada bu hafta 6.hafta oldu perşembe ve cuma kar yağıyor...