Eskişehir yolu durumu nasıl acaba ?
Printable View
Eskişehir yolu durumu nasıl acaba ?
Yollar tamamen buz. Kar lastiğim var ama buzda işe yaramıyor. Yazlıklardan iyi tabiki :) İstanbul yolu felç, arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Eskişehir ve Konya yolu da felaket. Aydınlıkevler den Batıkent e bir buçuk saatte gelebildim.
protokol yolu buz pisti
Bahceliye guzel yagiyor :)
dikme panora tarafında olup çıkıcak olan varsa haber versin bi kaç kişi çıkmayı düşünüyoruz..
Kanka vadiye gidin orasi super oluyo ben nobetciyim gelirdim yoksa
keçiören civarında tipi şeklinde maşallah :)
Eve tam 2 saatte geldim Konya yolu Migros kavşağından itibaren sanırım golbaşına kadar tikali çukurambar da berbat...
Disarisi muthis. Kar lastiklerini taktim. Once balgattan maltepe, sonra maltepeden dikmen, oradan da or-an a geldim. Her yerde kar var, gerizekali mallar trafigi tikamislar. 3 yildan beri ilk kez 4 ceker ile karda eglendim...:D
2-3 saate dışarı çıkarım, karlı boş yolda sakin sakin gezmek çok keyifli oluyor :)
istanbul yolu nasıl arkadaşlar batıkent tarafına gidiş?
dikmen caddesi çıkış kilit.. Kar lastıksız bu havada trafiğe çıkanın ta biyerine koyim......
çok fena tipi var incekte bu kışın en fazla yağışıydı bence bugünki.. iyi ki çıkmamışım bi yere bu sefer gözüm korktu valla..
kızılaydan ümitköye tam 3 saatte gidebildi kızarkadaşım.. kızılayda millet zincir takıyo diyodu.. protokolde de çakmışlar bi arkadaşın arabasına.. dikmen çıkış kapalıymış zaten bekliyomuş şimdi eve gidebilmek için :)
Kar hala yagiyor we halisahaya dogru yola cikiyorum :)
Herkese tawsiye ederim cok zewkli oluyor...
Allah ben kar yagiyor diye sewinirken zor durumda olup da uzulenlere yardim etsin...
Tam zamanında kaçmışız ankaradan , 12 de çıktık , az önce girdim beylikdüzüne.Yolda ufak bi kaza atlattık ama bunada şükür verilmiş sadakamız varmış.Allah yolcunun , sokakta kalanın , sokakta sabahlayan tüm mahlukatın yardımcısı olsun.
kar hala cok saglam yagio eskisehir yolu bembeyazdi tvde gosterdi 1 saat kadar once