ulus civarlarıda fena
Printable View
ulus civarlarıda fena
Şu an eve girdim, Eskişehir ve Konya yolunun hiç bir arasokaktan farkı yok.
Dikmen ve oran pert durumda
17 jantın göbeğinden yukarısına kadar kar var...
Akşam 7 gibi bilkent sports düşüncem vardı arkadaşı aradım cadillac escalade ile kalmış bilkent 3 yokuşunda dedim tamam gelmiyorum :D
Kar yağışı gece boyunca devam etti. Eryamanda bırakın ara yolları, ana yol diye bişi yok. Bilkent'e işe nasıl gideceğim acaba çok merak ediyorum.
Hala yagiyor mu peki Ankara'ya gelme durumum var yollarin acilma imkami varmi aksama dogru ?
Hadi ya :( arkadasim ameliyata girecek ankarada gelmem.lazim muhakkak nasil yapsam karar veremedim
Yarım saat sonra çıkıp İstanbul Yolu, Anadolu Bulvarı, Eskişehir Yolu güzergahından Bilkent'e geçicem. Yol durumunu yazarım.
Trafik olmaya başladı burada, bayağı kişi yine arabasıyla çıkmış. İşin kötüsü, yolların sağ şeritleri de bırakıp gidilen arabalarla dolu.
Eyvallah haberini bekliyorum ozamn
cayyolundan balgata geldim yollar rezil durumda evden cikmama luksu olan cıkmasn
bu nedir böyle hay maaşallah.
çukurambarda yagış devam trafik falan yok. yollar boş kimse arac cıkarmıyor. bende işe 12 gibi falan giderim heralde. belediyeye teesüf koydum akşam açaçaz dediler. ortada kimse yok...
dikmene dolmuşlar çıkıyormu acaba bilen varmı?
yağış hala devam ediyor.. samsun yolu buzla kaplı.. sağda solda kaza yapmış arabalar var..
eskişehir yolu da pek içacıcı değil, biraz daha yağarsa nolur bilmiyorum
Konya- samsun yolu berbat her alt geçitte kaza var nerdeyse kilit yollar...
sıhhıyeden beri aydınlıkevlere kadar yollar hiç iç açıcı değil samsun yolu da sakat
bugünü kendime tatil verdim :)