Maltepede otururken kar vs beni etkilemedi yillarca. Simdi yeni or-an dayim, 5 dakika yagsin, bizim burdaki yokuslar ve yollar iptal.
Mahremiyet bolgesi burasi resmen... 4 ceker sart...
Printable View
Maltepede otururken kar vs beni etkilemedi yillarca. Simdi yeni or-an dayim, 5 dakika yagsin, bizim burdaki yokuslar ve yollar iptal.
Mahremiyet bolgesi burasi resmen... 4 ceker sart...
gece serpmiş geçmiş bu gece bastırır heralde kar
sabah 7.30 - 8 gibi İstanbul yolunda biraz atıştırıyordu ama devamı gelmedi şehire yaklaştıkça :D ama bir an tırstım zaten trafik felç yavaş yavaş gidiyoz dedim bide kar yağarsa öglene ulusa anca varırım ahahahaha :D :D
Kar yagacak diye bekliyoruz hava gunluk guneslik :)
-2 derece karlı gösteriyor ama günlük güneşlik, hatta çankayada kaldırımdaki karlar eridi
seninki hemen muayene istasyonun oradaki tek blok olan o zman. her sabah onunden geciyoruz. ben bim'in oradaki kose 15D blokdayim.
aksam saatlerinde baslayacagi soyleniyor
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Ankara’da bugün (16.02.2012 Perşembe) öğle saatlerinden sonra başlayacak olan kar yağışının akşam saatlerinde kuvvetleneceği, yarın (17.02.2012 Cuma) sabah saatlerinden itibaren hafifleyerek aralıklarla gün boyu devam etmesi beklenmektedir.
Oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması beklenmektedir.
hava soğudu zaten... heran yağabilir..
Yoğun saatler geçsin sonra bastırsın, bekliyorum :)
eve gidelimde sonra kar bastırsın, balkonda mangalda sucuk yapacağız :)
cayyolunda atıştırıyor kar
ben şahin aldım drift e başlıycam kar yağmaz oldu :/
bursa uludağda kar kazası.. audi Q7 göz göre göre coupe bmw ye çarptı..
Video - ASAYİŞ - Lüks cip kazası - Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın yolları dondurucu soğukta buz pistine dönünce, lüks otomobiller ve cipler adeta çarpışan otomobillere döndü. Çok sayıda aracın karıştığı trafik kazaların
çankaya ve gölbaşı taraflarlarında inceden yağış başladı
keçiörende henüz bişey yok .
Batıkentte atıştırmaya başladı.