yollar felç şu an batıkente gitdim geldim 20yle gidiyorum ama araba alıo başını başka yerlere gidiyor aman dikkat edin ani hareketlerden sakının yol buzlu değil gibi ama altı cam gibi olmuş resmen gelirken bi çok kaza gördüm 50 yi geçmeyin
Printable View
yollar felç şu an batıkente gitdim geldim 20yle gidiyorum ama araba alıo başını başka yerlere gidiyor aman dikkat edin ani hareketlerden sakının yol buzlu değil gibi ama altı cam gibi olmuş resmen gelirken bi çok kaza gördüm 50 yi geçmeyin
yollar cam gibi çok dikkat edin felaket kayıyor..
meteorolojiyi takip eden varmı?önümüzdkie haftayla ilgi öngörüleri nedir?
dün o kadar yolu geldim birşey yok evin önünde zor park ettim..dün gece ankara..
[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/7133/grnt0803.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bu gece saat 11 gibi ANTARES'in önündeki ışıklarda inanın kar lastikli accordla kalp krizi geçiricektim, hafiften bir frene bastım kırmızı ışığa gelirken araba bildiğin hız kazanarak dewam etti, allahtan karşıdan gelen yoktu, daha sonra 300 metre ilerdeki ışıklara gelene kadar zorla yawaşladım, bu yaşıma geldim ilk kez o yolu böyle gördüm, aman dikkat arkadaşlar...
yapma yav bu kotu iste, persembe ankaraya gelmeyi dusunuyordum bende sanirim yola bile cikamiycam :o
bırak yola çıkmayı arabayı park edip eve yürürken acı çektim :D
dün gece saat 03:00 gibi tepe primedan konut kente kadar eskişehir yolunda full yanladık...yaklaşık bi buçuk saatte konutkentte turladık...baya zevkliydi:)
en kısa zamanda tekrar yağması dileğiyle:D
01:05 itibari ile ETLİKte kar taneleri yine işbaşında...
Beyler şaka değil, fena halde GİZLİ BUZLANMA war, aman ha Yanlayayım filan demeyin, düz gitmek maharet, becerebilen düz gitsin, o derece...
persembeye kadar duzelse bari hava :o
aşağı eğlence kuyuyazısına göre alçak kalıyor yeğenim :D
Medeniyet işte :)
Bizim evin önü kuzey cephe 2 tane kaza oldu bugün buzun şakası yok valla
Ben biraz önce cevizlidere tarafından tepe prime a doğru geçtim bişey yoktu buz filan kıs lastiği de yok.gizli buz filan da yok ,garip .dün iyiydi bugün pek bişey yok bu taraflarda
keklikpinari/dikmen de kar başladi yeniden...
şu anda nasıl durum ankarada ? ben sanırım haftasonu yola çıkıcam :o
keçiörende hafif yollu tipi var şuan yerdeki buzun üstüne direk tutuyor kar. Bizim sokak fena..
şu an gene ince ince hızlı bi kar başladı
Hmmm , Mağaza açılışına gelicem arabayla gelmekten vazgeçtim yorumları okuyunca :)
Yarın otobüs ile geleyim bari pazar,pazartesiye kadar ordayım :)
baya baya tutar bu kar iyi yagıyo
etlik'e de baya yağıyor şu anda..
Cok fena yagiyor suan bahceli de
oran tarafında sık ince yağıyor , uzun sürecek belli..
sabaha kadar etkili devam edecek arkadaşlar:(
nenehatunda sifirdi, armadaya akp ye dogru pik yapti, umitkoyde tatli tatli yagiyo suan
ver allahım 2 metre yağsın...
ben kışı sevmiim yaa:(
kışı sevmiiin ama yazın ıcıcek su bulamiiin ama
http://e1201.hizliresim.com/t/s/22dh8.jpg
karlar altında aracımın son gecesi sabah yeni sahibine gidiyor :):)
Baya baya yağıyor her taraf doldu yine maşallah :)
cok canli yagio :D kar sabaha kapasa heryeri :D
iyi yağmaya başladı valla yine =) sabah işe gidebiliriz inşallah
Yıllar sonra tekrar Karlı zemin we kar yağışı altında halı saha maçına gidiyorum, 1 saat daha yağması lazım :D
Yağsın berekettir de felç etti artık gerçekten.Daha yağanlar erimeden üst üste.