saat 17 de mamaktan samsun yoluna cıktım. Baskent ogretmen evının ordan bahcelıye gırcem ısıkta onumdekı araba gıtmıyor ınıp ıtmeye basladılar. Gaza bı bastım araba sarıyor yer buz. Bahcelı zaten rezıl. Ordan tekrar 20 km yı gecemeden yasamkente gedım.yokusta mıllet kalmıs. Ters serıtten zor bela cıktım otoparka kendımı attım. Multımode sanzıman benı cıleden cıkardı.ama 2 saat sonra sukur gelebıldık.
Kizilay dan Esat a 1 saatte gelebildim. Oda ara sokaklardan Kayan gidemeyen arabaları bekledim durdum. Akay yokuşu kapalı cesaret edenler aşağıda patlayarak maceraya son vermişler. Kennedy caddesi tunali giristen kapalı. Kıs lastiği ve 4x4 uyumu mükemmel sadece rampa aşağı durumlarda yerin buz olmasından dolayı sıkıntı olabilir. Su saatten sonra kar lastiğiniz olsada bence dışarı çıkmayın ortalık yaz lastigiyle dolaşan bombalarla dolu![]()
cok uzak ya bılkent yoksa gelırdım muahhD:
balgattan batıkente geldim 1 saat önce ana yollar felan açıktı sıkıntı yoktu. balgat bölgesinde tipi şeklinde kar vardı batıkentte şu an birşey yok
keçiörenden esenboğaya gidip geldim 1 saat önce felan esenboğa yolu açık gidiş yer yer buzlu geliş sıkıntısızdı. Ayrıca kapılar donmuş arabanın şoför tarafı gidip gelince anca açıldıbu arada keçiören kalaba ara sokaklar kar lastiği olmayana sıkıntı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)