User Tag List

Sayfa 33/80 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
1515 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Ankara Karlar altında :)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün toplam 150km yol yaptım bi arkadaşımla birlikte,inanılmaz keyifli bi gündü benim için.. dodurgadan alacaatlıya pek çok yere gittik hiç araba yoktu çoğu zaman bizden başka.. baya bi foto çektik günü kızakla kayarak noktaladık

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ara sokaklar buz olmuş sigara almaya gittim arabayla sigarayı aldım ama arabayı bıraktım geri dönemedim

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğlende nenehatundan söğütözüne , ordan park caddesine ordan gordiona gittim , buraya kadar herşey güzel , akşam üstü gordiondan çıktım bi baktım tutmuş kar.Gordiondan yaşamkente girdim , o hafif yokuşta yine iki gün önceki gibi kalmış millet, bende çektim bekledim sağda , yol açılınca çıkayım dedim ama nafile , hiçbişekilde çıkmıyo araba.Abartısız yarım saat kırkbeş dakika sardım o yokuşta.En az 5 kişi itmeye çalıştı ama banamısın demeyo araba.2 de sarmaktan abs esp airbaj sapıttı , kadrandaki hız göstergesi eror verdi _ _ _ olarak görünüyo Çekmediğimiz maymunluk kalmadı., Neyse çıktık o yokuşu direkt besa karinaya koyup kız arkadaşı bıraktım , ordan taksiye binip çayyolunda geldim.Sonra halamın oğlu abimin arabaya zincir akıp arabayı almaya geri döndük , benimkinede zinciri takmaya çalıştık ama eksikmiş parçası.Öyle böyle getirdik çayyoluna.Yarın direkt palet alıyorum.

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet ben de bugün 100km den fazla yol yaptım, arabada syron kar lastiği war (pug 306 1.6 90hp at). nerelerden çıktık nerelere tırmandık, yanımda arabalar sağdan soldan patır patır birbirine çarparken aralardan nasıl sıyrıldık, o kaaaa olur yani

sti da yazlık lastik war, güwenip çıkamadım, zira çıkışlarda kalkışlarda süper ama durmuyor.
    dediğim gibi 100km den fazla yol yaptım bugün, Etlik - Çukurambar - etlik - Forum AVM - Etlik - Siteler - Etlik - Forum Avm - Etlik - Kızılay - Bahçelieveler - etlik....

Gün boyu kar yağdı *****, 3 kez bu sefer kesin kalırız dediğim rampalarda zorunlu dur kalklarda bile çok şükür kalmadık... İyi bir kar lastiği we dip gazda bile patinaj çekemeyen bir araba ile bugün yolda kalmadıysam kar paletine bence gerenk yok

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anatoliumdan dikmene yazlıklarla sorunsuz geldım doğukent caddesine ne tuz atmıslar ne küreme gırmıs felakettı buraya kadar geldım konya yolu çetin emeç ordan dikmen caddesinden geçerimm eve dedi polis evinin önünde yokuşta kaldım trafik kilitleniyodu ordan geri geri aşşa inip arabyı shell e cektım ve şu an hala orda şimdi gitsem getirebilirmiyim onu dusunuyorum
    Drift or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reşat abi ne çok geziyosun meaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet ben de bugün 100km den fazla yol yaptım, arabada syron kar lastiği war (pug 306 1.6 90hp at). nerelerden çıktık nerelere tırmandık, yanımda arabalar sağdan soldan patır patır birbirine çarparken aralardan nasıl sıyrıldık, o kaaaa olur yani

sti da yazlık lastik war, güwenip çıkamadım, zira çıkışlarda kalkışlarda süper ama durmuyor.
    dediğim gibi 100km den fazla yol yaptım bugün, Etlik - Çukurambar - etlik - Forum AVM - Etlik - Siteler - Etlik - Forum Avm - Etlik - Kızılay - Bahçelieveler - etlik....

Gün boyu kar yağdı *****, 3 kez bu sefer kesin kalırız dediğim rampalarda zorunlu dur kalklarda bile çok şükür kalmadık... İyi bir kar lastiği we dip gazda bile patinaj çekemeyen bir araba ile bugün yolda kalmadıysam kar paletine bence gerenk yok
    valla impreza pek tarzım değil ama deli gibi legacy ilanlarına bakıyorum bu ara , kafayı kırıp ilan vermek üzereyim benimkine

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konutkentte caminin ordaki ölüm yokuşundaydık...arabaları bırakıp önce tepsilerle onlar pert olunca torbalarla onlarda çöp olunca aleminyum görünümlü araba güneşlikleriyle kaydık

ama ne kayma durmak imkansız ağrımayan kemiğim kalmadı...donumuza kadarda ıslandık
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konutkentte caminin ordaki ölüm yokuşundaydık...arabaları bırakıp önce tepsilerle onlar pert olunca torbalarla onlarda çöp olunca aleminyum görünümlü araba güneşlikleriyle kaydık

ama ne kayma durmak imkansız ağrımayan kemiğim kalmadı...donumuza kadarda ıslandık
    Bizde Ankaralı ithal ettik belki kar tutar diye (Cheers @ Istanbul) ama nafile yine bi zkim olmadı kar mar kalmadı çamur balçık içindeyiz gece vakti araba yıkadım eve girdim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yarın akşam sağlam bir kar olsada panoraya çıksak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde Ankaralı ithal ettik belki kar tutar diye (Cheers @ Istanbul) ama nafile yine bi zkim olmadı kar mar kalmadı çamur balçık içindeyiz gece vakti araba yıkadım eve girdim
    babamlarda istanbuldaki karla ankarayı aynı görüp ; ''vivaroya binip gelelim'' diyolar.Yazlık lastiklerle gelebilceklerini sanıyo garibim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla impreza pek tarzım değil ama deli gibi legacy ilanlarına bakıyorum bu ara , kafayı kırıp ilan vermek üzereyim benimkine
    Hacı Foerster bak 04-05 2.0 XT çok iyi araba aklında bulunsun

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara tayfasından arabalı ekşın talep ediyorum yaw.. tepsi mepsi çanağı kırmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz bu sene kara doyduk moruk

daha yağsın evden çıkmam yanlız en güzelde araba güneşliğiyle kayılıyor mermi spec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı Foerster bak 04-05 2.0 XT çok iyi araba aklında bulunsun

05 Makyajlıdır daha mantıklı olur 3 kollu direksiyonu harikadır

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara tayfasından arabalı ekşın talep ediyorum yaw.. tepsi mepsi çanağı kırmaya gerek yok
    alper araba yalan kardeşim yok böyle bir adrenalin ölüm yokuşu diyorum

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla tekrar kar olursa deli gibi fikirlerimiz var araç gereç hazırladık kaymak üzere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla biz bu sene kara doyduk moruk

daha yağsın evden çıkmam yanlız en güzelde araba güneşliğiyle kayılıyor mermi spec
    Moruk Atatürk Olimpiyat stadına götürdüm adamı bari orda kar vardır diye hars hurs dönmeye başladım derken 2 defa Can'ın etrafında döndüm Metin Bilok hesabı 3.'de Can'ı eziyodum araba hars diye tutundu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

05 Makyajlıdır daha mantıklı olur 3 kollu direksiyonu harikadır
    Yazın Coilover + 19" Mille Miglia jant, kışın oem jantlara KAR LASTİĞİ efsanedir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)