bugün toplam 150km yol yaptım bi arkadaşımla birlikte,inanılmaz keyifli bi gündü benim için.. dodurgadan alacaatlıya pek çok yere gittik hiç araba yoktu çoğu zaman bizden başka.. baya bi foto çektik günü kızakla kayarak noktaladık![]()
bugün toplam 150km yol yaptım bi arkadaşımla birlikte,inanılmaz keyifli bi gündü benim için.. dodurgadan alacaatlıya pek çok yere gittik hiç araba yoktu çoğu zaman bizden başka.. baya bi foto çektik günü kızakla kayarak noktaladık![]()
Ara sokaklar buz olmuş sigara almaya gittim arabayla sigarayı aldım ama arabayı bıraktım geri dönemedim![]()
öğlende nenehatundan söğütözüne , ordan park caddesine ordan gordiona gittim , buraya kadar herşey güzel , akşam üstü gordiondan çıktım bi baktım tutmuş kar.Gordiondan yaşamkente girdim , o hafif yokuşta yine iki gün önceki gibi kalmış millet, bende çektim bekledim sağda , yol açılınca çıkayım dedim ama nafile , hiçbişekilde çıkmıyo araba.Abartısız yarım saat kırkbeş dakika sardım o yokuşta.En az 5 kişi itmeye çalıştı ama banamısın demeyo araba.2 de sarmaktan abs esp airbaj sapıttı , kadrandaki hız göstergesi eror verdi _ _ _ olarak görünüyoÇekmediğimiz maymunluk kalmadı., Neyse çıktık o yokuşu direkt besa karinaya koyup kız arkadaşı bıraktım , ordan taksiye binip çayyolunda geldim.Sonra halamın oğlu abimin arabaya zincir akıp arabayı almaya geri döndük , benimkinede zinciri takmaya çalıştık ama eksikmiş parçası.Öyle böyle getirdik çayyoluna.Yarın direkt palet alıyorum.
ahmet ben de bugün 100km den fazla yol yaptım, arabada syron kar lastiği war (pug 306 1.6 90hp at). nerelerden çıktık nerelere tırmandık, yanımda arabalar sağdan soldan patır patır birbirine çarparken aralardan nasıl sıyrıldık, o kaaaa olur yani
sti da yazlık lastik war, güwenip çıkamadım, zira çıkışlarda kalkışlarda süper ama durmuyor.
dediğim gibi 100km den fazla yol yaptım bugün, Etlik - Çukurambar - etlik - Forum AVM - Etlik - Siteler - Etlik - Forum Avm - Etlik - Kızılay - Bahçelieveler - etlik....
Gün boyu kar yağdı *****, 3 kez bu sefer kesin kalırız dediğim rampalarda zorunlu dur kalklarda bile çok şükür kalmadık... İyi bir kar lastiği we dip gazda bile patinaj çekemeyen bir araba ile bugün yolda kalmadıysam kar paletine bence gerenk yok![]()
anatoliumdan dikmene yazlıklarla sorunsuz geldım doğukent caddesine ne tuz atmıslar ne küreme gırmıs felakettı buraya kadar geldım konya yolu çetin emeç ordan dikmen caddesinden geçerimm eve dedi polis evinin önünde yokuşta kaldım trafik kilitleniyoduordan geri geri aşşa inip arabyı shell e cektım ve şu an hala orda şimdi gitsem getirebilirmiyim onu dusunuyorum
![]()
Drift or die
reşat abi ne çok geziyosun meaşallah
Ankara tayfasından arabalı ekşın talep ediyorum yaw.. tepsi mepsi çanağı kırmaya gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)