sabah otobüs spec yapıyoruz![]()
RACE WERKS
saat 6 dan beri yoldayım ankamall den elvankent e yenı geldım.dolmus otobus yok yollar felç.istanbul yolu buz tutmuş durumda.yarın sabah felaket olucak heralde.yollarda olanın dışarda kalanın allah yardımcısı olsun.
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Spor salonunda geçirilen 1,5 saat : 0 TL
Tavuk pilav menu : 8.5 TL
Starbucks kahve + Internet keyfi : 8 TL
Bilkent - Çankaya arasını 19 dakikada almak : Paha biçilemez..
Teşekkürler kar lastiği, teşekkürler Ankaralılar))
parası olana kar yağışı zevkli oluyomuş demek ki![]()
bu arada kar yağışı yine belediye karşısında galip geldi ki zaten kar yağdığı zaman önlem alınan bi yıl yoktu.. ben bugün kar yedim tuz yoktu bu sefer sayın başkann
.
Şu an Bandırmadayım fırtına ve yağmur var, sabahtan Ankaraya doğru çıkmam lazım altımda bi lada vega var vakumlu lastik yok , ne dersiniz çıkammı yoksa yan gelip yatammı![]()
kar lastiği var iyi hoş sen gidiyorsun duruyorsun ama başkası gelip sana çakıyoren iyisi araçla çıkmamak
RACE WERKS
@ Mertcan resim saat kaçta çekildi?
saat 17.50de şaşmaz doğuşdan çıktım. Mecburen arabayla gitmek zorunda kalmıştım. Her neyse doğuştan çıktım çıkmamla istanbul yolunun şehre giden tarafı tıkandı.lastikte olmayınca güçbela sağdan sağdan çıktım şaşmaz ostim arası ufak eğimli yolu. Baktım olacak gibi değil hemen benzinliğe bıraktım arabayı. Dolmuşla döndüm.daha yenide bi abimin range iyle gittik arabayı ivedikte dükkana bıraktık. Bu saydıklarım yaklaşık 3-4 saat sürdü. Bu süre boyunca bi tane olsun büyükşehirin arabasını göremedim malesef. Bu arada keçiören kalabada ara sokaklar açık ana yollar buz bilginiz olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)