bir sonraki filmi istanbulda çeksinler bari ya gitmedikleri yer kalmadı. boğazda gün batımı/doğumu araba kapıştırsalar iyi reklam olur haa =D
Printable View
bir sonraki filmi istanbulda çeksinler bari ya gitmedikleri yer kalmadı. boğazda gün batımı/doğumu araba kapıştırsalar iyi reklam olur haa =D
"Guys, they've got a tank" diyişine bitiyorum ahah:D
Vin Diesel in adamı omuzlarında taşıyıpta Dwayne Johnson ın uçan yumruğu çok iyi bence :D
Sıkı film olucak valla gelsede izlesek:D
Bugün vizyona girdi film. Var mı henüz giden nasıl buldunuz?
Ben bu akşam gitmeyi düşünüyorum. :)
Oldukça yoğun olacaktır seanslar. Ben hafta içi gitmeyi planlamaktayım. Fragman çok hareketli, bol aksiyonlu ama serinin en beğendiğim filmi Rio soygunundan iyi olacak mı bu konuda şüpheliyim.:)
mümkünse gidenler konu ile ilgili bişey yazmasın :)
Ben bakıyorum seanslarda hiç yoğun yok nedense bu sene , geçen sene ön satışa başlamışlardı bu sene tık yok
23.30 IMAX e biletimi aldim yarrdir mursel :D
haftasonu bi F&F day patlatmayı düşünüyorum bende :)) Konu açıldıgından beri bekliyorum heyecanla :P
Filmin ilk yarisi bitti :) aradayim suan.
Aksiyon filmi olmus 5 teki gibi. Ekip is ustunde. 2. Yarisinda umarim modifiye ile ilgili sahnelere yer verirler.
Film eglenceli guzel tavsiye edilir.
21.30 a bilet aldım bakalım ne ile karşılaşcaz
pazar akşamı 5 arkadaş gitcez bizde bakalım ben baya ümitliyim :)
Filmi dün gece İstinye Park da IMAX da izledim.
Güzel başarılı film yapılmış.
Ama ciddi bir abartı durumu var.
Bu arada filmin sonunda bitti diye kalkmayın en büyük bomba orada :)
Sürprizi bozmayayım biraz heyecan olsun.
7. filmi iple çekiyorum.
gün galasına katıldım, hayatımda izlediğim en kötü 3 film arasına rahatlıkla girer, özellikle ülkemizde Cüneyt Arkın ile dalga geçenlerin izleyip nasıl bir yorum yapacaklarını görmek isterdim..
Cüneyt: 1970
Fast: 2013...
Filmin sonu hakikaten efsane olmus :)
akşam 7 de izleyeceğim ben de :)
akşam istinye park ımax deyiz .
hadi hayırlsıı