Yeni filmden geldim son sahnedeki abimizi severdim ama gozumden dustu han'a yaptigiyla :)
Ve bu arada film baya basarili
Printable View
Yeni filmden geldim son sahnedeki abimizi severdim ama gozumden dustu han'a yaptigiyla :)
Ve bu arada film baya basarili
Yıl 2053
FF 36. Bölümü yanında. Dizisini yapsınlar ak doyamıyorum...
Bende şimdi geldim filmden. Muhteşem bir filmdi. Kesinlikle herkesin izlemesi gerek. 5 ten kat be kat iyiydi bence.
filmi herkez çok övüyo özellikle jason statham ın sahnesi tokyoda hanın kaza sahnesinde oynuyomuş bugün gidicez inşallah :)
Beğenmedim.. Nerde FF1 nerde bu saçmalık.. Oldu olacak tayt giyip, pelerin takıp uçsun havada vin diesel..
içinde bikaç arabanın olduğu aksiyon filmin dönmüş iyice :)
vin dizel, ne çektin be abi :D
Gerçekten güzeldi konunun gidişatı araç sesleri yine koltukta deli etti :).
Sonu merak uyandırıcı bir sürprizdi.
Neyse daha fazla ayrıntı verip izlememiş olanlardan küfür yemeyelim.
FF1den bu yana kurgu biraz degisse de bence serinin en guzel filmi olmus.Tabi yanimdaki adami dovecektim .Ucak patlama sahnesinden sonra araliksiz sekilde "simdi dom gelcek .simdi gelcek . gelmesi lazimdi nerde yhaaa " dedi o geldikten sonra da "kiz da gelir simdi .motorla gelcek.bak geliyor gibi.geliyo geliyo" seytan dedi cak iki tane suratina :D
Herkese tavsiye ederim cok guzel :)
Bu arada Cuneyt Arkindan ucma sahnesi calmislar :)))
Aynen katılıyorum size. Tamamen saçmaladılar artık. Tam gaz giderken yeniden gaza yüklenip hızlanmalar, arabaların ata ata bitiremedikleri vitesleri, araçtan araca atlamalar. bide köprü üzerinde adamın uçup kızı havada kapıp başka arabanın ön camına düşmesi ama bişe olmaması vs.....
Tamamen efekt oldu artık. Hiçbir gerçekçiliği kalmadı. Yakında başrol oyuncularına gizli güçler verip filmi fantastik formatta çekerler. Olmamış bence :icon13:
izlemek isteyen arkadaslara 4 gun onceden ınternete koymuslardı o lınkı verebılırım :)
off gidemedim bi türlü stres yaptım ! :D
Eski FF'ler ile pek alakası yok. Tamam güzel her türlü izlenirde konusundan biraz sapmış sanki. Gidecek olanlar bitti diyip kalkmayın sakın :D
Hızlı ve öfkeli 1-2-3. gerisi kuru sıkı.
Giuliettanın hangi versiyonuydu o çok güzel sesi vardı :D
filmin tek güzel olan yeri jason stathamın gözükmesiydi...
geri kalan herşey berbat... çok kötü.. çok
müzikle nasıl ?