Tom Hardy sıkı takip ettiğim aktörlerden...Yok Dom yok Hobbs filan anlamaz dağıtır...:D
Printable View
Tom Hardy sıkı takip ettiğim aktörlerden...Yok Dom yok Hobbs filan anlamaz dağıtır...:D
Adamın dıbı :D Yenı Mad Max 2014 te :D
http://uk.eonline.com/eol_images/Ent....ls.122112.jpg
tom hardy gelsede braynı bi adam gibi dövse ne zaman dom yumruk manyağı yapsa ne kaşı ne gözü patlıyor tom hardy herkese yeter adam o adam delikanlı bi kere:D
Ben warrıor u ızlıyeyım barı tekrar gaza geldım :D
Bane karakterini eskiden beri severim hiç iyi yansıtamadılar hep rezil ettiler batırdılar çıkarıdılar karakteri Tom ile yükselişe geçti ancak son 3 dk lık sahneleri gene yıktı beni bu karakteri neden böyle yerin dibine sokuyorlar anlamıyorum...:D tam oldu ha filan dedim geldi Marion soktu pıçağı meğersem küçük bir kıza bağlanmış bir bane çıkıyor karşımıza...:D
Tom hardy tom hardy dedınız kım bu dıye bı bakım dedım gugıl gorselden baya bise cıkıcak sandım lokum gibi adam cıktı :D
Edit: abimin hesap acıkmıs HondatugraL
hardy girerse ezer :) bane de de müthişti bronson da da harikaydı :)
ff çıksında 3 5 amerikan görelim bu sefer bol bol ingilizde görürüz sanırım :)
tom hardy scott adkins falan arabalı film diye izliyorduk ama expendables a araba katılmış gibi olacak artık.
tokyo driftteki gibi 1-2 dk da olsa keichi amca gibi adamları koysalar ya.
yeni otomobiller, yeni teknolojiler yeni ülkeler... kaliteli olduktan sonra her 2 senede bir yeni film çekilmesi yanlış değil bence sonuçta nasıl StarWars fanları varsa FF fanları da var ;) merakla bekliyoruz yeni filmi ;)
5 gün sonra tanıtım
ama yazınmı cıkcak fılm sımdı ?
24 May 2013 TR için gösterim tarihi.
avrupada giriyor bu sefer isin icine ;) bugun fragmsni gordum sanki :)
şahsi görüşüm hangi sevdiğim filmin iler ki serisinde avrupada geçse sarmıyor önce ki seri kadar güzel olmuyor. Kuzey-Güney Amerika ve Japonya iyiydi. :D