İzlemeyenleride düşünün beyler.
Printable View
İzlemeyenleride düşünün beyler.
Spoiler içeren mesaj atmayın arkadaşlar. Gitmeyenler var, bütün zevkini öldürüyorsunuz.:)
şu filmi izleyenler isim vermeseler diğer insanlar daha izlemedi
kendinizi yerine koyun o insanların...
Film gayet güzel izlemeyenlere tavsiye edilir. Bir sonraki filmi iple çekiyorum :D
admlar 7 için temel bile hazırlamıslar yaa :) number bir film daha yapmışlar
az önce filmden geldim 21:45 seansından yok böyle fılm hele o son bolumdekı Jason Statham olan bolum gercekten merak uyandırcı herkesın ızlemesı lazım
henüz izlemeyenleri düşünerek detaylı yazmayacağım ama film gayet güzel. bir kaç sahnede mantıksız olay var ama idare edilmeyecek kadar değil. sonuçta bu bir film.
edit................
serinin en iyi filmi her film de abartı olacak o kadar bence çok iyi mutlaka izlenmesi gereken bir film
Bugun akşam 7 seansiyla izledim kız arkadaşımla beraber, o bile oylesine etkilendi ki anlatamam :)
Aksiyon dolu, usta bir senaryo olmuş. Cok begendim, kesinlkle izlenmesi gereken bir film olmus... Son dakkalarda film bitti sanıp, herkes ayaklanmisti nerdeyse cikiyorduk. Sahneye o an Jason statham çıktı ve herkes yerine oturdu harikaydi :) Bir sonraki seri icin şimdiden sabirszlk başladı
Film güzel, otomobil sahnesi az fakat aksiyon dolu. Bir sonraki film güzel olacak gibi.
Harika söyleyecek başka birşey yok.
Uçak Pisti 50 kilometre !
Film guzeldi keyif aldim ama filimde cok fazla has...ir lan diyen duydum ben dahil dedim ki fantastik bilim kurgu vs. asiri severim ve filmdir bu tabikide olmali derim ama bu sefer acaip abarti vardi :D Ben bi an Dom un HULK SMASH diip yesil deve donusucegni bitisindede MARVEL yazicagni sandim yeminle :D
2 gun ard Arda izledim çok keyifli gercekten serinin en sıkısı diyebilirim..
film çok güzeldi sonunu iyi bir yere bağlamışlar 3 'ü izleyen daha iyi anlar zaten
v10 olduğunu düşündüğüm motor sesine (karting vari aracı kastediyorum), adamlar turbo dizel dedi.