çokk geçimm olsun allah korumuşş
Printable View
çokk geçimm olsun allah korumuşş
geçmiş olsun Allah korumuş..
çok geçmiş olsun gerçekten mucize
geçmiş olsun allah korumuş hepinizi
bende arkadan biri vurdu sandım izlerken. Ama kimse vurmamış demek ki ya ön sol salıncak kırıldı ya da rot kolu kırıldı. Geçmiş olsun.
gecmıs olsun tunıngpeugeot zamanında hatırladıgım bır kaza allah beterınden korusun hepımızıı benımde belımde sekıl kayması var gecırdıgım ufak tefek kazalar ve motordan dustugum ıcın agrısı gercekten ınanılmaz acı verıcı bazen yataktan dogrulamıyorum oturamıyorum bile size önerim belinizdeki kasları calıştırmaya yonelık spor yapın ama doktorunuza basvurarak yanlıs spor yaptgım bır donem omurılık sınırlerımı zedelemesım az daha amelıyat oluyordum ....
Çok geçmiş olsun.
Yılmaz senmisin.?
Bu aracın sahibi yılmazdı bizde aynı konvoydaydık ucuz atlatılmış bir kaza.
Edit yılmaz sen değilmişsin şimdi gördüm.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Çok geçmiş olsun...
106 gti kullanış olarak sürücüsüne zevk veren, kendine bağlayan bi araç olmasına rağmen sürücü,yolcu güvenliği açısından bi okadarda donanım yetersizliği ortada ki buda aracın ufak olmasından ve bizim yaptığımız mod.lar doğrultusunda +/- yönde değişmektedir.
106 kullanan kişilerin (bende aynı şekilde), can güvenliği riskinin üst seviyelerde olduğunu unutmamamız gerektiğini düşünüyorum.
Sert çukura düştükten ve yaklaşık 30 km yol katettikten sonra sağ taşıyıcım yerinden çıkmıştı ki Allahtan hızım 20 km falandı, 100 km hızda taşıyıcının çıkmasını ve sonuçlarını tahmin bile etmek istemem.
Tekrardan çok geçmiş olsun....
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş
Geçmiş olsun :(
[QUOTE=yaşar;2980981]Aras çok geçti üzrinden hatırlamana değmez;)
Sen sağsın gerisi teferruat .[/Q
yaşar abim hatırlamak istemesemde belim bana hergün hatırlatıyor :)
çok geçmiş olsun Allah'dan cana gelmemiş
Hatırlıyorum kazayı.. Geçmiş olsun tekrardan..
aynen çok kötü valla çok gçmiş olsun bizde yaşadık benzer bişey kuzen saolsun görünce yazar belki:D ama vaz geçemiyosun şuan hala aynı model arabaya biniyorum :S
Allah beterınden korusun .... cok gecmıs olsunnnn
ALLAH ım hepimizi korusun...